Koiranpentua ammuttiin omalla takapihallaan – tutkinta johti huumepidätykseen!

Scottsburgissa, Indianassa ammuttiin koiranpentua sen omalla takapihalla!

Koira oli ollut leikkimässä omalla takapihallaan sillä aikaa, kun sen omistaja oli sisällä talossa. Kutsuessaan englanninmastiffi pentua Jacksonia sisälle näyttää siltä kuin se olisi täynnä itikanpistoja. Lähemmin tarkasteltaessa ”pistot” osoittautuvat kuitenkin luodinrei`iksi.

Koira vietiin samantien eläinlääkärille, joka poisti koirasta 27 ilmakiväärillä ammuttua muovikuulaa ja 20 kuulaa jouduttiin vielä jättämään paikoilleen. Kaiken kaikkiaan koiraa oli ammuttu yli 70 kertaa.

Tutkiessaan tapausta poliisi löysi ilmakiväärin naapuritalosta. Epäselvää vielä on, onko poistetut kuulat ammuttu juuri kyseisellä ilmakiväärillä, mutta poliisit ovat lähes varmoja, että he ovat saaneet oikean syyllisen kiinni.

Tutkiessaan Jacksonin ampumistapausta, poliisi löysi naapurista ilmakiväärin lisäksi vielä metamfetamiinia, marihuanaa ja tarvikkeita huumausaineiden käytölle, jotka johtivat naapurin pidätykseen.

Traumoista huolimatta Jackson-pentu toipuu hyvin. Omistaja toivookin sen toipuvan entiselleen ja uskaltavan vielä leikkiä turvallisesti omalla pihallaan.

 

Lähde: Newsner, Tribtown

 

3 thoughts on “Koiranpentua ammuttiin omalla takapihallaan – tutkinta johti huumepidätykseen!

  • 29.4.2017 at 20:44
    Permalink

    JUuri tällaisten tapausten vuoksi huumeita ei tule koskaan laillistaa. Aivopierut höpöheinän käyttäjien keskuudessa lisääntyvät räjähdysmäisesti.

    Reply
    • 29.4.2017 at 21:05
      Permalink

      ”poliisi löysi naapurista ilmakiväärin lisäksi vielä metamfetamiinia, marihuanaa ja tarvikkeita huumausaineiden käytölle, jotka johtivat naapurin pidätykseen.”

      Kyllä sieltä löytyi metaakin. Olisko sulla jotain näyttöä höpöheinän käyttäjien ”aivopieruihin?”

      Reply
  • 30.4.2017 at 04:34
    Permalink

    Cannabis oli varmasti se joka rauhoitti tätä metapäätä sen verran että koiran henki säilyi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.