Liikenneraivoa kehä ykkösellä

Facebookissa leviää isän päivitys, missä pyydetään silminnäkijöiden apua raivoavan miehen kiinnisaamiseksi. Isän tytär (18v) ja hänen kaverinsa olivat ajamassa pitkin kehä ykköstä. Ilmeisesti ulkomaalaistaustainen mies oli kiilannut auton eteen ja pysäyttänyt sen.

Videolta näkee kuinka mies kävelee uhkaavasti nuorten tyttöjen autoa kohti ja lyö nyrkillä peilin rikki.

Isän päivityksen mukaan mies oli yrittänyt repiä auton ovia auki ja potkinut ovea. Isä kiittelee päivityksessään automaattisesti lukkiutuvia ovia ja kertoo kuinka kauhuissaan tytöt ovat. Videon kuvaaminen oli loppunut pelkoon siitä, että mies tunkee väkisin autoon.

Joku paikalle pysähtynyt ulkopuolinen sekä tytöt olivat soittaneet hätänumeroon tapauksesta.

Tytöt kiilanneen kuskin auton rekisterinumero on poliisin tiedossa.

 

4 thoughts on “Liikenneraivoa kehä ykkösellä

  • 30.4.2017 at 08:16
    Permalink

    Se on kuulkaas niin, Irakilaismiestä EI saa nainen ohittaa missään tilanteessa tieliikenteessä. Meillä on ongelma#

    Reply
  • 30.4.2017 at 10:05
    Permalink

    Olisi hyvä tietää mitä on tapahtunut ennen kuin muslimin pili surkastui ja päässä napsahti. Anatomia-sanastoinen kielenkäyttö antaa ymmärtää että sivistystaso ei ole kaikkein korkein, josta johtuen jää järkevä epäilys täydestä syyttömyydestä.

    Toisaalta, autokamera olisi tässäkin kohtaa ollut paikallaan. Kun autokamera kuvaa videota koko ajan hd-tasoisella kuvalla, ei poliisinkaan tarvitse arvuutella mitä on tapahtunut. Videossa on nopeudet, sisätilan keskustelut ja tien tapahtumat sellaisena kuin ne ovat tapahtuneet. Eikä pääse tapahtumaan sitä että kuvaaminen lopetetaan pelkäämisen vuoksi. Päinvastoin, kamera kuvaa niin pitkään kuin akkua riittää.

    Reply
  • 30.4.2017 at 12:15
    Permalink

    Meillä täällä Suomessa ei ole näillä apinoilla tuollaisia oikeuksia missään tapauksessa tulla riehumaan ja pysähtelemään keskelle väylää. Ei niin misään tapauksissa. Suomalaisilla ainoastaan on näitä oikeuksia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.