Poliisi: Maahanmuuttajilla joukkotappelu Lahdessa

29.4.2017 noin klo 01.00 Lahden keskustassa 15-20 maahanmuuttajaa selvittivät välejään. Poliisi sai tehtävän hätäkeskukselta, että Kauppatorilla maahanmuuttajien välillä joukkotappelu.

Esitietojen mukaan tappelussa on käytetty nyrkkejä, vyötä ja puhetta on myös ollut puukosta. Paikalle on mennyt useita poliisipartioita. Poliisin tullessa paikalle tappeluun osallistuneet lähtivät juoksemaan karkuun. Poliisi otti paikalta kiinni 3 henkilöä tilanteen rauhoittamiseksi. Kiinniotetuilla henkilöllä ei ollut hoitoa vaativia vammoja.

Poliisilla ei ole tiedossa paikalta karkuun lähteiden henkilöiden mahdollisista vammoista. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua, eikä tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Lähde: Hämeen Poliisilaitos

4 thoughts on “Poliisi: Maahanmuuttajilla joukkotappelu Lahdessa

  • 29.4.2017 at 13:36
    Permalink

    Maastapoistojen kanssa viivyttely alkaa näkymään katukuvassa -Suomi ”juhlii” sataa vuottaan miehitysjoukkojen alaisuudessa. Hienoa, eikö totta?

    Reply
  • 29.4.2017 at 18:10
    Permalink

    ”Make love, not war”. Miksi ne tappelee? Miksei ne vaan naiskentele toisiaan kakkoseen? Lisää liuku- ja käsivoidetta pojille niin kyllä ne siitä rauhottuu. Kassit täynnä saa mielen agressiiviseksi.

    Reply
  • 29.4.2017 at 21:12
    Permalink

    Filosofi Jukka Hankamäki kirjoittaa 29. huhtikuuta 2017 blogissaan:

    ”Oikeutta juhlapaikanhakijoille

    Maahanmuuttoa ja monikulttuurisuuden ideologiaa propagoiva Helsingin Sanomat iloitsi tänään, että ”yli 200 professoria ja muuta asiantuntijaa vaatii parempaa turvapaikkapolitiikkaa ja arvostelee maahanmuuttoviranomaisia ja tuomioistuimia”.

    Vaatimuslistan jatkoksi oli roiskaistu samanlainen nimilista kuin taannoisessa Image-lehdessä, jossa yliopistomaailman punakaartilaiset protestoivat juhlapaikanhakijoiden käännytyksiä vastaan.

    Vasemmistolaisten vyörytykseen viitaten media pyrkii luomaan mielikuvaa, että kiristyneen turvapaikkapolitiikan vastustamisella on muka laajempaakin kannatusta ja tiedeyhteisön yleinen tuki, vaikka tiukennuksia vastaan jankuttaa aivan sama protestoijien lahko kuin aiemminkin.

    Tyhmimpienkin akateemisten pullasorsien pitäisi ymmärtää, että oikeusvaltio ei toimi niin, että laittomalle maahan pyrkijälle tehdään kielteinen päätös, ja sen jälkeen päätöksen tehnyt taho painostetaan pyörtämään ratkaisunsa leiriytymällä torille, kunnes päätös on peruttu. Tällainen menettely itse asiassa veisi pohjan koko viranomaistoiminnalta.

    Nimilistalta löytyvät luonnollisesti yliopistoyhteisön pahimmat politrukit, kuten Lena Näre, Markus Jäntti, Tuomas Ojanen, Juha Lavapuro, Heikki Patomäki, Kimmo Grönlund ja Saara Pellander. Jopa vanha sotaratsu Kaarle Nordenstreng oli kaivettu eläkkeeltä tätä kommunistien listaa täydentämään…”

    Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/04/oikeutta-juhlapaikanhakijoille.html

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.