Konepistoolimiehet kiekkoleijonia vastassa Pariisissa

Ranskan presidentinvaalien toinen äänestyskierros pidetään ensi sunnuntaina, 7. toukokuuta. Tämän vuoksi turvatoimet ovat Pariisissa mittavat jo nyt. Viimeksi vapunpäivänä oli yhteenotto mielenosoittajien ja poliisin välillä.

Jääkiekon MM-kisat eivät nauti suurta huomiota kaupungissa, mutta turvatoimista ei ole tingitty kiekkokisoissakaan. Jääkiekkoleijonia oli vastaanottamassa lentokentän terminaalissa neljä aseistautunutta poliisia.

Kaksi pistoolein varustautunutta konstaapelia opasti maajoukkuetta eteenpäin kahden konepistoolein aseistautuneen poliisin tarkkaillessa taustalla.

Virkavallan edustajat saattelivat Leijonat bussiin asti. Muiden matkustajien kulkureittejä suljettiin, jotta Leijonat pääsivät noutamaan laukkunsa ja siirtymään bussilla hotellille.

Suomen joukkue aloittaa MM-pelinsä perjantaina, kun vastaan luistelee Valko-Venäjä.

Lähde: IS

One thought on “Konepistoolimiehet kiekkoleijonia vastassa Pariisissa

  • 3.5.2017 at 21:16
    Permalink

    Se on hyvä että Ranskan poliisi suojelee Suomalaisia. Suomen ikiomat Mikki Hiiret, joita joku myös poliisiksi kutsuu, eivät kantasuomalaista paljon suojele, päinvastoin. Suomen Mikki Hiirien(=poliisien) antama suojelu koskee vain suvakkipatjoja, matuja ja poliittista eliittiä. Sillä ei ole mitään merkitystä jos joudutaan rikkomaan Suomen lakia ja kansainvälisiä sopimuksia (kuten ihmisoikeus artikla 10 sananvapaudesta), kunhan nuo rikokset kohdistuvat vain kantasuomalaisiin ja sitähän varten meillä on nämä omat Mikki Hiiri voimat, jotka huolehtivat edellämainitusta. Suomen Mikki Hiiret(=poliisit) ovat taitavia hävittämään ja olemaan huomioimatta todisteita tarvittaessa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.