Vihreät vaativat: Henkilötunnuksesta sukupuolineutraali!

Vihreiden puoluekokoukselle tehdyssä aloitteessa ehdotetaan sukupuolineutraaleja henkilötunnuksia.

Neljän vihreiden henkilöjäsenen jättämässä puoluekokousaloitteessa kerrotaan, että ”pyrkimyksessä saattaa yksilöt yhdenvertaiseen asemaan lain edessä sukupuolen suhteen on yksi esteistä nykyinen henkilötunnus, joka jaottelee ihmiset syntymästään joko mieheksi tai naiseksi”.

Aloitteessa jatketaan: ”Henkilötunnus on tarkoitettu muuttumattomaksi, mutta esimerkiksi sukupuolenkorjauksessa sitä joudutaan tämän sukupuolittuneisuuden vuoksi muuttamaan. Lisäksi binäärinen käsitys sukupuolesta ei edusta todellisuutta ja aiheuttaa inhimillistä kärsimystä. Intersukupuolisille lapsille sukupuoli ja tunnus voidaan käytännössä joutua arpomaan. Henkilötunnus on yksilöivä tunnus, jonka tarkoitus on yksilöidä, ei ylimääräisesti leimata ihminen.”

Tuleva sukupuolineutraali henkilötunnus voisi aloitteen mukaan muodoltaan muutoin olla samanlainen tai erilainen kuin nykyinen. ”Oleellista on, ettei siinä ole merkintää sukupuolesta”, aloitteessa korostetaan.

Lähde: Verkkouutiset

 

4 thoughts on “Vihreät vaativat: Henkilötunnuksesta sukupuolineutraali!

  • 3.5.2017 at 18:33
    Permalink

    Suomen kulttuurimarxistinen mädätys näyttää olevan kiinteä osa mm. vihreiden tosiasillista puolueohjelmaa. Pääideologeina ovat ilmeisesti olleet viherkaavun alle kätkeytyneet vanhat taistolaiskommunistit. Kulttuurimarxismi perustuu kommunistisen Frankfurt-koulukunnan kehittämiin moraalinmädätys-periaatteisiin. Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

    ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

    Eräs hyvä artikkeli kulttuurimarxismista: ”Kulttuurimarxismi – mikä se on ja miksi sinun on tärkeää tietää siitä?”, https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html ,

    Kulttuurimarxistista mädätys-propagandaa, kuten homotusta, lesbotusta, transsukupuoli-ja sukupuolettomuus-propagandaa suoltaa tietyssä määrin koko valta-VALE-media, mutta Vihreä langan lisäksi erityisesti Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda, HBL ja bilderbergien Kivisen ja Jääskeläisen johtama veronmaksajien kustantama Yle. Päällimmäisenä on tietysti suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomlaisen tuhoamiseen tähtäävä monikulttuuri-propaganda, jolla erityisesti on vallankahvassa olevien, ylikansallisten takapirujensa asiaa ajavien maanpetturien tuki.

    Reply
  • 3.5.2017 at 21:33
    Permalink

    Tässä on oikeaa tekstiä Suomen vihermädättäjille ja muille kulttuurimarxistis-feministisille kansanvihollisille:

    ”Marion Le Pen lupaa, että Marine Le Pen presidenttinä tulee kumoamaan homolait
    ”homoavioliittojen kumoaminen on lupaus, jonka pidämme ja minä henkilökohtaisesti takaan, että ne myös kumotaan.”
    http://beta.oikeamedia.com/o1-17121

    Reply
  • 3.5.2017 at 23:16
    Permalink

    Taas näitä helvetin typeriä ehdotuksia helveti typeriltä vihreiltä. Mitään rakentavaa on tuolta suunnalta turha odottaa -jokainen älynväläys on hyökkäys yhteiskuntajärjestystä vastaa. Häirikköporukkaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.