Keuruun vastaanottokeskuksen johtaja siirrettiin sivuun – Epäillään rikoksista

Seiskalle tihkuneiden tietojen mukaan Keuruun vastaanottokeskuksessa tuoksuu skandaalinkäryä. SPR on siirtänyt jo ennen pääsiäistä keskuksen johtajan Rasul Azizanin sivuun tehtävistään vedoten luottamuspulaan.

Keuruun poliisista vahvistettiin Seiskalle, että SPR on tehnyt rikosilmoituksen Keuruun vastaanottokeskuksen johtajana toimineesta Rasulista. Tutkinnanjohtaja Ari Rutasen kertoo, että rikosilmoitus on vastaanotettu ja sen siirtämisestä tutkintaan päätetään pian.

Seiskan saamien tietojen perusteella rikosepäilyt koskevat vastaanottokeskuksen kassan rahojen väärinkäyttöä sekä kadonnutta irtaimistoa.

Keuruun vastaanottokeskuksesta on aiheutunut Maahanmuuttovirastolle päänvaivaa jo pidemmän aikaa. Seiskalle vuotaneiden tietojen mukaan ongelmat on kyllä tiedostettu, mutta niistä on vaiettu. Nyt ongelmista aiotaan päästä eroon, sillä Migri on tehnyt päätöksen lakkauttaa entisen varuskunnan kasarmirakennuksen tiloissa toimineen keskuksen kesäkuun loppuun mennessä.

Lähde: Seiska

Päivitys klo 14.30: Uuden tiedon mukaan Keuruun vastaanottokeskuksesta on löytynyt ratsiassa huumeita ja huumeidenkäyttövälineitä. Lisää aiheesta:

3 thoughts on “Keuruun vastaanottokeskuksen johtaja siirrettiin sivuun – Epäillään rikoksista

  • 5.5.2017 at 12:04
    Permalink

    Ilmeisesti ko. henkilöä ei ole aikaisemmin uskallettu erottaa/aloittaa rikostutkintaa. Pelätty terroristi. Minun järkeeni ei mahdu mitenkään miten tuollainen henkilö on ylipäätään voitu palkata johtamaan vastaanottokeskusta

    Reply
    • 16.5.2017 at 15:15
      Permalink

      Tunteella, ei järjellä. Eikös se näissä jutuissa ole jo ihan normi?

      Reply
  • 5.5.2017 at 13:33
    Permalink

    Kaikkien, myös jo toimintansa lopettaneiden vokkien taustat tulee tutkia -kyseessä on täysin rikollinen toiminta ylipäätään. Suomalaiset on pakotettu maksamaan SPR:n organisoima ihmiskauppa jota valtiojohto tukee. Näitä henkilöitä ei pidä unohtaa koskaan vaan asettaa tuomiolle tekemisistään.

    Keuruun tapaus on harvinaisen törkeä -on täysin käsittämätöntä että vasta nyt asialle tehdään jotain, nauttivatko vok-huijarit jotain erityistä suojelua poliisin taholta? On useita esimerkkejä ettei heitä koske samat lait mitä normaaliväestöä, selkeästi rikollista toimintaa katsotaan läpi sormien. Näin ei voi jatkua!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.