Roskiksesta löytyneen postin arvoitus selvisi: Postinjakaja heitti kirjeet roskiin

Uutisoimme tiistaina, kuinka Helsingissä oli lauantaina löytynyt nippu jakamattomia kirjeitä roskalaatikosta. Alkuperäinen juttumme on tässä:

Roskiksesta Pikku Huopalahdesta löytyneiden postien mysteeri on nyt ratkennut. Posti aloitti asian tiimoilta sisäisen selvityksen, jossa kävi ilmi, että postinjakaja on toiminut tilanteessa väärin. Kyseessä oleva työntekijä ei enää jatka Postin palveluksessa.

Postin aluepäällikkö Eikka Urpilainen kertoo, että kyseessä on erittäin harvinainen tapaus, jossa postinjakaja on toiminut ohjeistusten vastaisesti.

”Asia on selvitetty sisäisesti ja yksi työntekijämme myönsi, että on toiminut tilanteessa väärin. Sen yksityiskohtaisemmin en voi asiasta kertoa”, Urpilainen kommentoi.

Urpilainen kertoo, että yleisesti ottaen Postin työntekijät ovat luotettavia, eikä posteja löydy usein niille kuulumattomista paikoista. Tämä kyseinen tapaus kuitenkin huomioidaan Postissa myös vastaisuudessa.

”Työntekijämme perehdytetään erittäin tarkasti tietoturva- ja salassapitoasioihin. Mutta kyllä tästäkin on hyvä ottaa oppia jatkoa ajatellen,” Urpilainen juttelee.

Urpilainen ei kommentoi sitä, aloitetaanko asiasta poliisitutkinta. Roskakorista löytyneet postit on sittemmin jaettu oikeisiin osoitteisiin.

Lähde: HS

One thought on “Roskiksesta löytyneen postin arvoitus selvisi: Postinjakaja heitti kirjeet roskiin

  • 11.9.2019 at 11:53
    Permalink

    Ilmeisesti lukutaidoton halpatyölänen, joka oli tekevinään työtä ja Posti oli maksavinaan palkkaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.