Rattaita työntävän naisen kimppuun hyökättiin puukolla, poliisi pyytää apua

Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin poliisiasemalla on tutkittavana törkeä pahoinpitely, jossa porilainen vuonna 1994 syntynyt nainen joutui väkivallan kohteeksi viime keskiviikkona 3.5.

Nainen oli liikkeellä jalan lastenrattaita työntäen Musan kaupunginosassa, kun hänen kimppuunsa käytiin keskiviikkoiltana klo 20-21 aikoihin. Tapaus sattui Liikastentien suuntaisesti kulkevalla kävelytiellä Liikastentien ja Rinteentien risteyksen tuntumassa.

Naisen mukaan hänen kimppuunsa hyökkäsi mustiin vaatteisiin pukeutunut polkupyörällä liikkeellä ollut mies, joka oli ensin lyötyään häntä selkään lyönyt häntä vatsaan jollakin teräaseella. Nainen selvisi tapauksesta ilman vakavia vammoja eikä rattaissa ollut pikkulapsi saanut vammoja.

Poliisi toivoo tapauksen selvittämiseen yleisön apua ja pyytää asiasta jotakin tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan tai tiedoistaan Porin poliisin numeroon 050 4564963.

Tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari

3 thoughts on “Rattaita työntävän naisen kimppuun hyökättiin puukolla, poliisi pyytää apua

  • 7.5.2017 at 01:44
    Permalink

    mustiin vaatteisiin pukeutunut ? Siinäpä taas tuntomerkit!

    Reply
  • 7.5.2017 at 21:04
    Permalink

    Suomen kokoisessa maassa on hautajaisia tuhkat tiheään, joten poliisin vinkki-linjat ovat kaiketi tukossa yötä päivää. Tuon tasoiselle poliisi-viranomaisen pyynnölle voisi taas sanoa. Hyvää päivää!
    Nyt ei kuitenkaan annettu uhrin tuntomerkkejä luomia myöten. En tiedä itkisi vaiko nauraisi. Ainakin jos asiaan ajattelee kyseisessä tapauksessa olevan uhrin kannalta ja yleisesti. On mielestäni asiatonta tälläisen ”mustan huumorin” kylväminen poliisin taholta.
    Jos Suomen poliisi ei taivu tuon parempaan, niin olkaa edes hiljaa, koskapa ette edes näemmä halua edes saada rikollista kiinni. Ja jos se löytyy, niin hänet päästetään vapaaksi kunhan hän vain älyää huutaa naama punaisena.
    Helkkarin pellet!

    Reply
    • 3.8.2017 at 13:06
      Permalink

      Olen täysin samaa mieltä. Siispä veit jalat suustani.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.