Anna Kontula: Kun turvapaikanhakijoita tulee satakertaisesti, vastaus ei ole rajojen sulkeminen

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula kertoo Aamulehdessä ja kotisivuillaan julkaistussa kolumnissaan, että Euroopan ja Suomen kannattaa valmistautua vastaanottamaan valtavia pakolaismääriä. Vuoden 2015 pakolaismäärät olivat vasta pieni etujoukko.

Anna Kontulan mukaan ilmastopakolaisten määrän arvioidaan tuoreimmissa ennusteissa nousevan vuoteen 2050 mennessä 250–1000 miljoonaan.

”Vertailun vuoksi, vuonna 2015 EU-jäsenmaihin saapui noin 1,2 miljoonaa turvapaikanhakijaa. Jos se riitti kriisiyttämään koko Euroopan, mitä tekee satakertainen määrä ihmisiä”, kysyy Kontula kolumnissaan, ja jatkaa: ”Ja ei, vastaus ei ole rajojen sulkeminen.”

Kontula arvioi, että vuoden 2015 pakolaistulva oli vasta ”pakolaisten pieni etujoukko”, ja että eristyksissä eläneet suomalaiset säikähtivät ”muutamaa tuhatta turvapaikanhakijaa”.

Kontulan mukaan DDR, Israel ja viimeiseksi Meksiko ovat opettaneet, ettei siirtolaisuutta voi estää eikä oikein edes hidastaa, ilman että samalla rajoitetaan myös omien kansalaisten perusoikeuksia.

”Jos muuton taustatekijänä on eloonjäämisen pakko, ihmiset muuttavat, vaikka rajoille kuinka kasattaisiin aseteknologiaa”, Kontula kirjoittaa.

Anna Kontulan mielestä ”vuoden 2015 tarinaa” pitäisikin jatkaa niin, että tuolloin näki kansakunta tilaisuutensa tulleen.

”Yhdessä tulijoiden kanssa he ryhtyivät muokkaamaan yhteiskuntaa sellaiseksi, että sen rakenteet kykenisivät tulevaisuudessa kotouttamaan suurempiakin ihmismääriä”, kommentoi Kontula.

Lähde: Anna Kontulan blogi

Lue myös

17 thoughts on “Anna Kontula: Kun turvapaikanhakijoita tulee satakertaisesti, vastaus ei ole rajojen sulkeminen

  • 9.5.2017 at 13:30
    Permalink

    Järkikäteen… tätä se teettää kun täydelliset idiootit on päättämässä asioista

    Reply
  • 9.5.2017 at 13:34
    Permalink

    Hah. Miten Meksiko on opettanut, ettei siirtolaisuutta voi estää eikä hidastaa? USA on hidastanut huomattavasti Meksikosta tulevaa siirtolaisuutta. USA käyttää useita miljardeja dollareita vuodessa rajavalvontaan. Israelinkin siirtolaisuuden esteet toimii tehokkaasti. Ja myös DDR:n muuri esti siirtolaisuuden kymmenien vuosien ajan.

    Reply
  • 9.5.2017 at 13:36
    Permalink

    Kun punakapina epäonnistui 1918, on punaterrori ottanut toisenlaiset keinot käyttöön toteuttaakseen lopullisesti suomalaisten kansanmurhan. Ei tälle porukalle mikään järkipuhe auta. Sen on historia näyttänyt toteen tässä maassa.

    Risto Rytin testamentista:
    ” Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”

    Reply
  • 9.5.2017 at 14:14
    Permalink

    Kovin vasemmistolaista, hoetaan kuinka meillä on vastuu, varaa, ja velvollisuus. Ei sanaakaan siitä inhimillisestä hinnasta mitä mm. suomalaiset on maksaneet raiskauksien, murhien, katuväkivallan etc tuloksena. Vasemmistolaista, niin vasemmistolaista.

    Eikä sanaakaan siitä miten tämmöinen satakertainen siirtolaisuus hoidettaisiin. Ei edes yhtään ehdotusta. Ehkä, kun leikkii että siitä ei seuraa väkivaltaa ja kärsimystä, ei siihen tarvitse puuttua, koska sitä ei ole?

    Sopisi linjaan. Li vielä komppaamaan niin avot.

    Reply
    • 10.5.2017 at 20:44
      Permalink

      Sen kustannukset lämmitysöljy 10e litra, maidolle 7e tölkki. Alkoholi 3x hinta, tietullit ja seuranta yksityisautoilulle kilometrille 70 senttiä hinnaksi. Tätä vasemmisto kaavailee, eli hyvin lyhyessä ajassa kantaväki on työttömiä ja pakolaiset tekee ne työt 2e /h ilman veroja. Ajetaan asuntobelalliset siltojen alle, köyhyytetään kantaväki totaaliseen ongelmatilaan, ja uusia sukupolvia ei tule, kun kukaan ei halua tehdä lapsia kurjuuteen. Nyt on jo se tilanne että muutarille ei ole töitä, koska elinkustannikset pakottaa nostamaan tuntivelotteisia hinyoja eikä tilauskantaa ole. Paikkakunta kerrallaan kuolee pienyrittäjistä mitkä on koko suomen selkäranka, lopulta herrat jättää suomen eli uppoavan laivan takaoven kautta käärittyihin valtiolta varastettujen rahojen tykö parempiin maihin, kaikkine miljoonineen. Eduskunnassa ei jostain syystä ole yhtään köyhää edustajaa tai virkamisetä. Nää kossit kerää kaiken itselleen mikä kuuluisi valtiolle eli kansalle ja sen hyvinvointiin. Valtio on koko kansa, se ei ole erillinem taho vaikka tämä sellaiseksi on määritetty ja syystäkin. Ahneus ei lopu suomenmaasta ennen sisällisotaa tai vallankaappausta mitkä on käytännössä yksi ja sama asia. Tulee aika kun taas on valkoiset vastaan punikit, ei nää päättäjät tätä opi ja asettaa samalla oman sukunsa hengenvaaraan. Ei tässä tarvita nostradamusta tai muuta, pelkkä maalaisjärki riittää näkemään mitä seuraavan 10v aikana tulee tapahtumaan, mutta siihen mennessä herrat on muiluttan rahat ja omistaa saaria ja isoja hyviloita palmujen alta missä on hyvä piilotella ettei joudu saunantaa. Eläkööt ha hurraa syntyvä venäjä vai ajautuuko suomi vielä alemmas? Sota on jo alkanut, vaikka kansa ei vielä liiku nälkäisinä, kunnes.

      Reply
      • 10.5.2017 at 20:46
        Permalink

        Sori kirjoitusvirheet mutta nää kosketusnäytöt kusee ja on ihan surkeita keksintöjä.

        Reply
  • 9.5.2017 at 16:29
    Permalink

    Nymfomaani Kontula perustaa oman haaremin..
    Vihervasureille ei kiimoissaan mahdu jakaukseen, millä helvetillä torakkalauma elätetään?
    Palkansaajille 70%:n tasavero, alv 50%, hengitysvero ym. ym. Kyllä tämän suuntaisilla kurjuuttamisilla veronkantoon osallistuvat onnistuvat ihmisjätökset elättämään..
    Itse perustaisin internointileirit. Myisin hyvää tuhkaa kukkapenkkeihin, niin vihervasureiden höpöheinä saisi sielun..

    Reply
  • 9.5.2017 at 17:23
    Permalink

    Noo, Anna Kontula on mikä on, hän on semmoinen puunhalaaja, ja on tässä alkuvuodesta sekaantunut asioihin, ja ne toimet eivät sinällään kestä päivänvaloa. Mutta, rikostutkinta on alkamassa, katsotaan sitten, onko kansanedustajan sopivaa puuttua ihan kaikkeen.. esim syyttelemään rasistiksi ihmistä, jota ei ole tavannut, ja ihan pelkän nettikirjoittelun perusteella.
    Jossain se raja kulkee näissäkin asioissa.

    Reply
  • 9.5.2017 at 18:59
    Permalink

    Hulluja on monenlaisia!

    Reply
  • 10.5.2017 at 17:51
    Permalink

    Kontula voi mennä suljetun rajan ulkopuolelle ja avata jalkansa. Saavathan molemmat kyllikseen, tuntemattoman sanoin.

    Reply
  • 10.5.2017 at 20:34
    Permalink

    Ne jotka Kontulan kaltaista idioottia äänestävät yltävät itse korkeintaan imbesillin tasolle.

    Reply
  • 28.5.2017 at 17:39
    Permalink

    Haistappa Kontula V!TTU. Kokeilepa sitä pääpolvetvarpaatpeppu -strategiaa, johon niin tunnutte uskovan, kun edessä on muutama miljoona siirtolaista, joista X% on päätäsi himoitsevia jihadisteja. Tulee äkkiä ikävä tiukkoja rajoja. Ellet sinäkin sitten ole yksi niistä k-päistä, joilla on turvapaikka valmiina, kun Suomesta tulee Lähi-Itä 2.0

    Reply
  • 29.5.2017 at 11:27
    Permalink

    Siinä toi hullu Kontula on oikeessa, että moisen paskavyöryn sattuessa ei rajojen sulkeminen auta.

    Ne rajat on oltava tiukasti kiinni etu käteen.

    Reply
  • 29.5.2017 at 18:28
    Permalink

    jos kaikilta muslimeilta ja niinku kristityiltä eväis tänne tulon nii ois kiva,ettei ihan lähe lapasesta.

    Reply
  • 30.5.2017 at 08:54
    Permalink

    kyllä suomi tämän kestää vähän tulee ruumita kyllä nää kotiutuu ja allahi on hyvä jos papit on suomessa irja askolan luokkaa niin islam parempi

    Reply
  • 4.10.2017 at 00:33
    Permalink

    Tärkeintä on sulkea rajat nyt! Poistaa maasta haittamaahantunkeutujat, jotka ovat tulleet ilman papereita ja ilman oikeaa syytä vainosta. Mm. kaikki somalit, joita pidetään Afrikan roskakansana, kaikki palautettava. Syyt: Eivät koskaan kotoudu tai sopeudu suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Viettävät lomia Somaliassa , josta ovat muka lähteneet kuolemanpelossa ja vievät sinne tyttäriään silvottavaksi. Sama koskee myös muista maista tulleita, joihin on lähetetty jopa lapsia koulutettavaksi (ei kyllä mitään peruskoulua) islamin tavoille.
    Islam on kitkettävä maasta ja kaikki siihen liittyvä. Koraani on pahuuden ja pakanallisuuden, taikauskon vihapuhetta tulvillaan oleva kirja. Juuri koraanin neuvoja noudattavat valehtelevat ja murhaavat kauloja katkaisten tuomiten kaikki ei islamistit vääräuskoisiksi. Ajakaamme pois paha ja vääryys ja erityisesti naisten ja lasten alistaminen. Burkha ja huntukielto voimaan Suomessa, kuten jo useissa Euroopan maissa on tullut.
    Ja haluaako suomalainen syödä ruokaa, jonka mahdollisesti on muslimi myrkyttänyt, jopa pienten lasten/vauvojen ruokia jonkun imaamin yllytyksestä??????

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.