Mansikkasato myöhästyy tänä vuonna

Kylmän kevään takia mansikkasato tulee myöhästymään tänä kesänä ainakin puolitoista viikkoa.

Hitaan ja kylmän kevään takia mansikkasatoa tuskin saadaan juhannukseksi. Mansikkakasvusto ei ole vielä edes herännyt, joten luultavasti sato kypsyy noin puolitoista viikkoa myöhässä tänä vuonna.

Todennäköisesti sato tulee kuitenkin olemaan edellisvuotta parempi, vaikkakin marjoista päästäänkin nauttimaan vasta heinäkuun alkupuolella.

Tämän kevään sää on ollut viljelijöille haasteellinen ja heidän on suojeltava talvehtineiden varhaislajikkeita kylmältä. Mansikoita voidaan suojata harsojen ja kastelun avulla, mutta kylmä kevät on myöhästyttänyt marjojen istutusta noin kaksi viikkoa keskiarvoon verrattuna.

Mansikka tarvitsee kasvaakseen lämpöä, kosteutta ja aurinkoa. Viljelijät toivovatkin loppukevääksi tasaista lämpöä sadon onnistumiseksi.

Lähde: Keski-Uusimaa

 

 

One thought on “Mansikkasato myöhästyy tänä vuonna

  • 13.5.2017 at 21:55
    Permalink

    ”Extremt kalla våren vållad av HAARP anser Simon Parkes
    Simon Parkes senaste radio show är mycket viktig. Han anser bl. a. att den extremt kalla våren är konstgjord genom vädermaskinen HAARP för att skada skörden.
    I den sista frågan ger Simon Parkes viktiga informationer om konstgjord intelligens, AI (artificial intelligence)…”

    http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1856.html

    (Whitetv.se-sivuston ylläpitäjä on saksalais-ruotsalainen oikeust. toht. Henning Witte, joka myös toimii Estonian uhrien omaisten asianajana. Kansainväliseen oikeusistuimeen Pariisiin päätyneen prosessin ovat korkeilla vallan portailla olevat rikolliset onnistuneen täysin jumittamaan jo yli 20 vuodeksi. Totuuden kertojana Witte on joutunut myös rikollisten vallanpitäjien suoranaisen vainon kohteeksi kuten kuten esim. Mvlehden Ilja Janitskin Suomessa.)

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.