Marjaana Toiviainen vetää visailua Facebookissa – palkintona turbaani

Marjaana Toiviainen vetää viikkovisaa sosiaallisessa mediassa. Hän otsikoi tiistaivisan seuraavasti: TUESDAY QUIZ COMING ALONG! TIISTAIVISAN AIKA!

Marjaana Toiviainen Facebook: 
-Tänäänkin on visailun vuoro. Oikean vastauksen tarjoillut tai lähimmäs sitä päässyt palkitaan HOOD – House of Defenderin turbaanilla (vastaava kuin kuvassa). Turbaanin kisaan on lahjoittanut sielukas taiteilija, mystikko ja maailman rakastaja Goa von Zweygbergk. Kiitokset hänelle! Defender lahjoittaa turbaanien myynnistä 10% Solidaarisuus ry:n tärkeälle työlle Keniassa.

Goa von Zweygbergk.

TIISTAIKYSYMYS KUULUU:

Mikä on lempisanontani, paras suomalainen kansanperinteen meille lahjoittama sutkautus? (Joonas Timonen ei saa arvata, koska tietää, mutta hän saa antaa vinkkejä!)

PS. Ehdotuksia seuraavaksi palkinnoksi otetaan vastaan!

Lähde: Marjaana Toiviainen Facebook

One thought on “Marjaana Toiviainen vetää visailua Facebookissa – palkintona turbaani

  • 13.5.2017 at 19:07
    Permalink

    Eiköhän se toiviaisen Kuppi oo jo täynnä olisi parempi jos poistusit oikeiden suomalaisten keskuudesta sinne helvettiin!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.