Ristinummen koulun paloa epäillään tahallaan sytytetyksi

Hätäkeskus sai lauantai-aamuna klo 5.37 ilmoituksen, että Vaasassa Ristinummen koululla on tulipalo. Paikalla pelastuslaitoksen yksiköt totesivat, että palo oli jo levinnyt laajalti. Palo aiheutti voimakasta savun muodostusta ja pelastuslaitos antoi asiasta vaaratiedotteen. Palon sammutus – ja raivaustyöt ovat edelleen käynnissä.

Ristinummen koulu on ollut jo jonkin aikaa pois käytöstä ja koulu on ollut tarkoitus purkaa. Tyhjillään olevan koulun alueella ja sisätiloissa on tehty ilkivaltaa talven ja kevään aikana.

Poliisilla on syytä epäillä paloa tahallaan sytytetyksi. Pohjanmaan poliisilaitos pyytää yleisöltä vihjeitä koulun alueella liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista, erityisesti perjantain ja lauantain väliseltä yöltä klo 22 – 05.30 väliseltä ajalta. Vihjeet voi soittaa numeroon: 0503819810 tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rikostorjunta.rannikko-pohjanmaa@poliisi.fi.

Artikkelikuva ei liity tapaukseen.

lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.