Ruotsalaiskaupungit varautuvat terrori-iskuihin betoniesteillä ja valvontakameroilla

SVT uutisoi, että useat ruotsalaiskaupungit, mukaan lukien Tukholma, Malmö ja Göteborg, miettivät uusia turvatoimia terrori-iskujen varalle. Kaupungit selvittävät, miten kävelykatujen ja torien turvallisuutta voitaisiin parantaa.

Viime kuussa Tukholmassa sattuneessa kuorma-autoiskussa kuoli viisi ihmistä. Kuorma-auto pääsi esteettä etenemään Drottninggatanin kävelykatua pitkin satoja metrejä.

Nyt Drottninggatanille on tarkoitus asettaa useita kolmen tonnin painoisia leijonapatsaita. Kadulla voisi edelleen ajaa, mutta ajoneuvo joutuisi kiertämään esteet eikä täten pystyisi etenemään kovaa vauhtia. Tukholman kaupunki on leijonapatsaiden lisäksi tilannut myös 40 pienempää estettä. Selvityksen alla on, voidaanko esteet kiinnittää katuun, jotta ne pysyisivät paremmin paikoillaan.

Tukholmassa kartoitetaan myös muiden kävelykatujen ja torien turvallisuutta. Oslon vuoden 2011 terrori-iskujen jälkeen Tukholman hallituskorttelin turvallisuutta parannettiin katuun upotetuilla teräsesteillä, jotka voidaan tarpeen vaatiessa laskea alas ajoneuvoliikenteen ajaksi.

Myös Malmössa on aikomus asentaa uusia esteitä kaupungin keskustaan. Sen lisäksi kaupunki aikoo parantaa kameravalvontaa. Myös Göteborgin kaupunki selvittää uusien esteiden rakentamista.

Lähde: SVT

8 thoughts on “Ruotsalaiskaupungit varautuvat terrori-iskuihin betoniesteillä ja valvontakameroilla

  • 15.5.2017 at 16:03
    Permalink

    Mitenkäs nämä esteet sopivat nyt yhteen sen RAJAT AUKI logiikan mukaan?
    Haluaisin kuulla myös ehdotuksen, miten maailman ykkös raiskausmaaksi muuttunut Ruotsi varautuu raiskauksiin?
    Kyllähän kaikki tajuavat, että ratkaisu on palauttaa tämä värinäporukka unelmafaniensa kanssa ulos Euroopasta takaisin kotikonnuilleen.

    Reply
  • 15.5.2017 at 16:42
    Permalink

    Nyt ei saa antaa pelolle valtaa. Pitää elää niinkuin ennenkin. Pitää ymmärtää monikulttuurillisen yhteiskunnan eroavaisuuksia ja pitää kunnioittaa maahantunkeutujien tapoja ja heidän uskontoaan. Pitää elää niinkuin monikulttuurillisessa yhteiskunnassa eletään: rinta rinnan.

    Nyt ei saa antaa pelolle valtaa!!!!

    Reply
  • 15.5.2017 at 16:54
    Permalink

    Raivostuttavaa pelleilyä jolla ei ole mitään vaikutusta mihinkään -ongelma on maahan päästetyissä MUSLIMEISSA ja vain niiden poisto maasta on ratkaisu. Tätä ruåtsissa ei kuitenkaan uskalleta, eikä enää edes pystyttäisikään tekemään, joten vaihtoehdot ovat olemattomat -monikulttuurisuus helvetti on tullut jäädäkseen ja veri virtaa kaupunkien kaduilla tehtiinpä mitä tahansa.

    Tässä mitä paras esimerkki miksi Suomen on saatava RAJAT KIINNI ja LAITTOMAT ULOS MAASTA välittömästi. Ollaan tekemässä (ja osittain jo tehty) virheitä joita ei voida jälkikäteen enää korjata -KOSKAAN! Ihmisten on nyt oikeasti herättävä #unelmistaan ja nousta vastustamaan tätä älyttömyyttä, mitään betoniesteitä ei tarvita eikä täysin syyttömien kantasuomalaisten liikkumista tarvitse rajoittaa kun maahan ei päästetä ja täältä poistetaan tänne kuulumattomat sekopäät.

    Reply
  • 15.5.2017 at 18:03
    Permalink

    Yhteiskunnan perustehtävähän on suojata kansalaisten turvallisuus. Jos yhteiskunta ei kykene edes tähän ensisijaiseen tehtävään, ei yhteiskunnalla ole mitään oikeutusta myöskään kerätä veroja. Tavallaanhan tuollainen yhteiskunta on jo tietyllä tasolla lakannut olemasta olemassa. Nähdäkseni muutamissa euroopan valtioissa ollaan jo tuossa pisteessa.

    Reply
  • 15.5.2017 at 19:20
    Permalink

    Laura Huhtasaarta lainatakseni. ”Rajat kiinni, kadut auki.”

    Reply
    • 15.5.2017 at 21:00
      Permalink

      Nostan hattua ja syvään kumarran Laura Huhtasaarelle!

      Tässä lisäsyy siihen: Laura Huhtasaari oli ainoa perussuomalaisten kansanedustaja, joka vastusti perussuomalaisten tekemää lakialoitetta, jolla haluttiin kaventaa kokoontumisvapautta. Taustalla on Helsingin keskustassa oleva laittomien maahanmuuttajien mielenosoitusleiri sekä sitä vastustava Suomi Ensin! -mielenosoitus.

      Reply
      • 15.5.2017 at 23:25
        Permalink

        Jeps. Satakunnan ylivoimainen äänikuningatar. PS kannattajat ympärsuomen fanittaa Lauraa. Soini on eliittiehdokkaineen ( =Terho ) tulppa, täynnä makiaa hilloa ja minäminää.

        Ainoa ihminen jota Soini oikeasti pelkää ja VIHAA, on Jussi Halla-aho, Jussin lukuisat kannattajat aiheuttava kutinaa Soinille vielä senkin lisäksi…

        Soini on totaalisesti myynyt itsensä ja puolueensa, ihmettelin sitäkin, kun maha pystyssä kehtasi ennen vaaleja halailla mummoja, heitäkin ihan pokkana kusettaen..

        Reply
  • 18.5.2017 at 12:41
    Permalink

    Milloin ruotsalaiset heräävät horroksestaan ja eliminoivat maanpetturi-hallituksen, joka avaa rajat auki murhamiehille ja muille maahantunkeutujille. Samanlainen maanpetturi-hallitus valitettavasti on vallassa suurimmassa osassa EU-diktatuuriin alistettuja maita.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.