Törkeä vahingonteko Pirkkalassa Haikanvuoressa ajettavalla henkilönostimella – tunnistatko auton tai epäillyt tekijät?

Pirkkalassa Haikanvuoressa aiheutettiin huomattavia omaisuusvahinkoja keskiviikon 10.5. ja torstain 11.5. välisenä yönä noin kello 22 – 02.

Haikanvuoressa otettiin luvatta käyttöön kaksi kuukulkijaa (ajettavaa henkilönostinta), joista toisen matka päättyi kolmen metrin päähän ojaan ja toisella jatkettiin matkaa törmäten rakenteilla olevan teollisuusrakennuksen rakenteisiin ja lisäksi useampaan katuvalotolppaan. Toinen kuukulkija löytyi aamulla lähistöltä vaurioituneena.

Vaurioita syntyi yhteensä useiden kymmenen tuhansien eurojen edestä. Tapahtumia tutkitaan mm. törkeänä vahingontekona ja luvattomina käyttöinä.

Alueella on nähty liikkuvan valkoinen porraperäinen henkilöauto, josta on kuva liitteenä. Autossa on ollut ainakin kuljettaja ja yksi matkustaja. Epäillyn tekijän epäillään tulleen kyseisellä autolla paikalle. Toistaiseksi on selvinnyt, että koneita on käyttänyt sama nuorehko mieshenkilö.

Paikalta ei ole anastettu mitään, joten teon motiivina lienee pelkästään omaisuuden vahingoittaminen. Poliisi pyytää vähäisiäkin tapahtumiin liittyviä havaintoja puhelinnumeroon 0295415051 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

2 thoughts on “Törkeä vahingonteko Pirkkalassa Haikanvuoressa ajettavalla henkilönostimella – tunnistatko auton tai epäillyt tekijät?

  • 15.5.2017 at 13:05
    Permalink

    Voisi olla Pirkkalalaisten YH-äitien ja/tai päihdevanhempien nouseva nuorisoa. Pirkkalassa kun ei ketään huostaanoteta koska se maksaa niin plajon, niin tässä on tulos. Pirkkalalaiset eivät ole Pirkanmaalaisia parempia, vaikka luulevatkin.

    Reply
  • 16.5.2017 at 11:07
    Permalink

    Voisi olla pirkkalas rikkaiden/paremmiston lapsia, joille ei ole koskaan rajoja asetettu kunnolla ja luulevat, että kaikkea saa tehdä ja isä maksaa viulut

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.