Piikkimatto pysäytti takaa-ajon – kuljettaja ajoi hurjaa nopeutta

Hätäkeskukseen ilmoitettiin 14.5.2017 n. klo 20:30 aikaan mustasta kilvettömästä Volkswagen Passatista kantatie 51:llä Pikkalan kohdalla.

Poliisi yritti pysäyttää autoa, mutta se ohitti edellä ajavat autot oikealta ja kiihdytti voimakkaasti nopeuttaan. Pakenevalle autolle mitattiin nopeudeksi 180 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h ja se aiheutti vaaraa muille tiellä liikkujille.

Auto saatiin pysäytetyksi piikkimaton avulla tiellä 25 Mustion tienoille, mutta kuljettaja linnoittautui autoonsa ja kiinniotossa jouduttiin käyttämään voimakeinoja.

Poliisin vanhaksi tutuksi osoittautuneella kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia ja hän puhalsi seulonta-alkometriin 0,86 mg/l, joka vastaa n. 2 promillen humalatilaa.

Kuljettaja vietiin kiinniotettuna poliisiasemalle ja tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä ”törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, haitanteko viranomaiselle ja ajoneuvorikkomus”.

Lähde: Länsi-Suomen poliisilaitos

One thought on “Piikkimatto pysäytti takaa-ajon – kuljettaja ajoi hurjaa nopeutta

  • 16.5.2017 at 09:20
    Permalink

    Pirkkalalaiset kevätkiimoissaan.

    Miten rangaista henkilöä jolla ei ole ajo-oikeutta? Ottamalla häneltä oikeus vapauteen pois. Samalla kertaa hän myös raitistuu koska ei saa alkoholia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.