Presidentti Koiviston valtiollisten hautajaisten päiväksi esitetään helatorstaita

Presidentti Mauno Koiviston valtiolliset hautajaiset esitetään pidettäväksi Helsingissä helatorstaina 25. toukokuuta. Valtioneuvoston yleisistunto päättää hautajaisten järjestämisestä keskiviikkona 17. toukokuuta klo 10.30.

Valtioneuvosto asettaa keskiviikkona istunnossaan toimikunnan suunnittelemaan ja valmistelemaan hautajaisia ulkoministeri Timo Soinin johdolla. Hautajaisjärjestelyistä vastaa valtioneuvoston kanslia, ja valmistelut tehdään omaisten toiveita kunnioittaen tiiviissä yhteistyössä Tasavallan presidentin kanslian, ulkoministeriön ja lukuisten muiden yhteistyötahojen kanssa.

Hautajaisten järjestelyistä ja valmistelujen etenemisestä tiedotetaan tarkemmin keskiviikkona yleisistunnon jälkeen kokoontuvan toimikunnan kokouksen jälkeen.

Lähde: Valtioneuvosto.fi

3 thoughts on “Presidentti Koiviston valtiollisten hautajaisten päiväksi esitetään helatorstaita

  • 16.5.2017 at 09:23
    Permalink

    …niin että nyt sitä sitten jo pyhimykseksi julistetaan… Pitääkös jatkossa helatostaina liputtaa normalisti vai puolitangolla?

    Miksi muuten eri päivät olisivat eriarvoisia? Eihän kukaan materialismin hysteriassa enää muista juhlistaa niiden oikeita merkityksiä. Ne ovat vain ”lomapäiviä” joiden aikana voi tehdä ”kaikkea kivaa”.

    Reply
  • 16.5.2017 at 11:24
    Permalink

    tåå ruötäläinen vapaamuurari saa visiin itsensä lusiferin hautajaisiinsa kunniavierekseen

    Reply
  • 16.5.2017 at 13:24
    Permalink

    ”SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansan ahdinko alkoi”, https://www.promerit.net/2016/12/suomen-tragedia/

    ”Salainen pankkituki – pääkonna Mauno Koivisto”, http://www.erkkiaho.com/blogarchive/633.htm

    ”Koiviston konklaavi ”, http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

    Näistä asioista valta-VALE-media, rikollisten vallanpitäjien sylikoira on täysin vaiti.

    Kukaan ei näytä olevan kiinnostunut niiden kymmenien tuhansien omaisten surusta, joiden läheisen Koivisto toiminnallaan ajoi epätoivoiseen itsemurhaan?
    On arvioitu n. 14000 näiden itsemurhan tehneiden lukumääräksi.

    65.000 konkurssiin TARKOITUKSELLISESTI pakotettua yritystä ja moninkertainen määrä menetettyjä työpaikkoja, useimmat lopullisesti ja kymmenille tuhansille ihmisille kymmenien vuosien velkaorjuus, kun pankeille annettiin vapaat kädet periä saatavat moneen kertaan samat saatavat. Mauno Koivisto sai tietoisella tarkoituksellaan aikaan tämän Suomen rikoshistorian varmastikin suurimman RYÖSTÖOPERAATION – ja massamurhan kuten jotkut käytännössä joukkoitsemurhan tulkitsevat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.