Ryöstäjä uhkasi poikia puukolla ja pesäpallomailalla Helsingissä

Helsingin poliisi sai maanantaina yhden jälkeen yöllä ilmoituksen, jonka mukaan valkoisessa henkilöautossa ollut mies oli uhannut ryöstää kaksi vuonna 2000 syntynyttä poikaa Kallvikin rannassa Keski-Vuosaaressa.

Poliisipartio sai hetken päästä puhelimitse kiinni tapauksen ilmoittajan eli toisen pojista, joka kertoi, että oli ollut veljensä kanssa rannassa ulkoiluttamassa koiraa. Pojan mukaan heidän perässään rantaan parkkipaikalle oli tullut valkoinen henkilöauto, jossa oli musta katto ja mahdollisesti mustat vanteet. Auto oli lähestynyt poikia hitaasti pitkät valot päällä.

Ilmoittajan mukaan heitä lähestyneen auton apukuljettaja oli yllättäen tämän jälkeen alkanut uhkaamaan poikia ja vaatinut heiltä rahaa. Hän oli myös heiluttanut kädessään isoa puukkoa ja otti hetken päästä esiin myös pesäpallomailan sanomaa tehostaakseen.

Pojat olivat vakuutelleet miehelle, etteivät he halua hankaluuksia. Tässä vaiheessa poikien mukana ollut koira oli alkanut murisemaan ja henkilöauto poistui paikalta. Poikia uhkaillut apukuljettaja ei saanut anastettua mitään.

Poliisipartio kävi jututtamassa tapauksen ilmoittajaa, joka oli selvästi järkyttynyt tapauksesta. Henkilöauto ja epäilty ryöstäjä ovat toistaiseksi kateissa. Poliisi tutkii tapausta törkeän ryöstön yrityksenä.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.