Mysteeri Bermudan kolmion yllä – Yksityiskone katosi

Kadonneen yksityiskoneen kyydissä oli newyorkilainen  tapahtumatilasuunnittelija Jennifer Blumin ja hänen kaksi poikaansa. Tiettävästi konetta lensi Jenniferin Kumppani Nathan Ulrich.

Kone lensi 7300 metrin korkeudessa, kun se katosi tutkan näkökentästä. Viranomaisten mukaan keli alueella oli tapahtumahetkellä hyvä.

Jennifer Blumin tapahtumasuunnittelija

Yhdysvaltain rannikkovartiosto aloitti välittömästi pelastusoperaation ja ryhtyi haravoimaan koneen katoamispaikkaa. Tiistaina se löysi mereltä koneen kappaleita. Ne löytyivät 24 kilometrin päässä Bahamasta, mutta rannikkovartiosto ei ole vielä vahvistanut, kuuluivatko ne kadonneeseen koneeseen. Rannikkovartiosto jatkaa selviytyjien etsimistä.

Kadonnut pienkone lähti matkaan Puerto Ricon Borinquenista kello 11 aikaan maanantaina aamupäivällä. Sen määränpäänä oli Floridassa sijaitseva Titusville.

– Mikään ei viittaa siihen, että sää olisi ollut merkittävän huono katoamisen aikaan, rannikkovartioston tiedottaja Ryan Kelly kertoi NBC:lle.
Rannikkovartioston tiedote asiasta Linkki

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.