Eurooppa voimaton terrorismin edessä

Jälleen saatiin yksi kauhistuttava tapaus lisää Eurooppaa ravistelevien terrori-iskujen sarjaan, kun parisenkymmentä ihmistä kuoli ja ainakin 50 loukkaantui Manchester Arenalla tapahtuneessa räjähdyksessä. Tapausta tutkitaan terrori-iskuna ja asialla epäillään olleen itsemurhapommittajan.

Konsertin yleisönä oli pääasiassa nuoria. Suomen ulkoministeri Timo Soini tviittasi, että Manchesterin isku oli raukkamainen hyökkäys viattomia lapsia ja kaikkia meitä vastaan. Tähän tviittiin kiteytyykin eurooppalaisten poliitikkojen ongelma: he eivät kykene tekemään ongelman suhteen mitään muuta kuin esittämään pahoitteluita ja muita latteuksia.

Luultavasti kaikkien edellisten iskujen tapaan Stubb tulee valistamaan meitä, että pelolle ei saa antaa valtaa, ja Orpon ajatukset ovat Manchesterissa. Mitä tällainen hyödyttää, kun vaaditaan oikeita toimia?

Mikää ryhmittymä ei toistaiseksi ole ottanut kunniaa iskun tekemisestä, mutta Reutersin mukaan Isiksen kannattajat ovat riemuinneet iskun jälkeen. Kannattajat ovat viesteillään rohkaisseet toisiaan ns. yksinäinen susi -tyyppisten iskujen toteuttamisessa.

Ei voi kuin ihmetellä tätä äärimmäistä pahuutta. Ketä palvelee viattomien ihmisten, tässä Manchesterin tapauksessa lasten ja nuorten, silmitön tappaminen? Riittääkö syyksi siviilien teurastamiselle pelkkä kansallisuus tai uskonto? Silloinhan kyse on eurooppalaisiin kohdistuvasta rasismista.

Tällainen toiminta on saatava lopetettua saman tien. Mutta vallitsevan poliittisen korrektiuden takia poliitikot eivät uskalla tehdä mitään käytännön toimia jatkuvien verilöylyjen estämiseksi. Pelkkä voivottelu sosiaalisessa mediassa ei riitä.

Yllä oleva kuva paljastaa karulla tavalla sen, kuinka pääministerimme Juha Sipilä hokee jokaisen terrori-iskun jälkeen samaa mantraa, kuitenkaan tekemättä mitään sen eteen, etteivät teot toistuisi tai tapahtuisi Suomessa. Korulauseilla ei pärjätä terroristeja vastaan, vaaditaan konkreettisia tekoja.

Poliitikkojen, kuten muidenkin ihmisten, on viimeistään nyt syytä herätä ruususen unestaan ja mietittävä esimerkiksi hallitsemattoman maahanmuuton yhteyttä näihin iskuihin. Ai niin, mutta sitähän ei saanut ääneen lausua, kuten ei myöskään erään tietyn rauhanuskontona markkinoidun kultin mahdollista yhteyttä näihin iskuihin.

Sehän olisikin karmaisevaa vihapuhetta. Suomessakin poliisit ovat tuntuneet keskittyneen vainoamaan oman maansa kansalaisia sosiaalisessa mediassa sen sijaan, että keskittyisivät hoitamaan kuntoon epäkohtia, jotka saavat kansalaiset kirjoittelemaan kiukkuisia viestejä.

Mediassa esillä olleet koulukiusaamistapaukset sekä kauppakeskusten ja yleisötapahtumien vessoissa tapahtuneet alaikäisten raiskaukset ynnä muut ovat hyvä esimerkki pienemmän mittakaavan terrorismista, jota tapahtuu Suomessa koko ajan.

Poliisi ja poliitikot eivät tunnu olevan kiinnostuneita ennaltaehkäisemään näitä tapauksia. Sen sijaan he ovat huolissaan siitä, mitä maamme turvallisuuden romahtamisesta tuohtuneet ihmiset kirjoittelevat internetissä asiasta. Naurettavaa.

Kuinka paljon pitää vielä valua viattomien verta, ennen kuin uskalletaan oikeasti puuttua asioihin, joiden ansiosta Eurooppa on näiden karmaisevien iskujen kohteena?

Nykymenon jatkuessa yhä tihenevään tahtiin tapahtuvat iskut tuomitaan poliitikkojen puheissa, mutta siihen se sitten jääkin. Korkeintaan kiristetään aselakeja entisestään, millä pelkästään vaikeutetaan metsästys- ja aseharrastuksia. Näihin iskuihin sillä ei ole mitään vaikutusta, mutta silmänlumeeksi poliitikot ovat sentään tekevinään jotain.

Käytännössä tämä näpertely on vain toisen posken kääntämistä terroristeille, ja sitten keskitytäänkin odottamaan, missä pamahtaa seuraavaksi.

Joko olisi aika tunnustaa, että Eurooppa on aseeton ja polvillaan terrorismin edessä?

5 thoughts on “Eurooppa voimaton terrorismin edessä

  • 23.5.2017 at 09:56
    Permalink

    David Duke: Olipa kerran Eurooppa

    Pitää ymmärtää, mikä tämän kaiken takana on! Seurausten takana on aina syy. Aina joku hyötyy.

    Reply
  • 23.5.2017 at 12:08
    Permalink

    Pitänee katsella asiaa lakiteitse. Luonnonsuojelulain mukaan taho joka myöntää luvan luonnonsujelurikoksen toteutumiseksi, syyllistyy virkavirheeseen. Ja taho joka sen toteuttaa syyllistyy ympäristörikokseen.

    Kun tätä käyttää ohjenuorana niin mihin osaan asettuvat päättäjämme niin Suomessa kuin EU:ssa?

    Ja kun tätä käyttää ohjenuorana niin mihin osaan asettuvat SPR, rajavartiolaitos, luterilainen seurakuntamme, maahanmuuttovirasto, vapaa-ehtoiset työntekijät, vastaaottokeskusten työntekijät- ja ylläpitäjät, naiset jotka menevät naimisiin matujen kanssa jne…

    Se että joku mahdollistaa jonkun tapahtumasarjan, se kuuluu rikoslaissa rangaistuksen piiriin. Ja rangasitus on melkein yhtä kovakuin itse suoritetusta teosta. Mutta nyt pitääkin ymmärtää se että nämä tahot tomivatkin yhdessä.

    Reply
  • 23.5.2017 at 12:23
    Permalink

    Tästä tulee vielä ihan täysimittainen koitos jos tyyli ei muutu -perseilyn hinta lankeaa maksettavaksi. Youtubesta löytyy useita pätkiä viimeviikoilta missä mulliturvat pistää mm. Saksassa Ruåtsissa kyttiä nokkaan -ote on menetetty ja pommit paukkuu jo viikottain, tilanne ei ole viranomaisten hallinnassa.

    Reply
  • 23.5.2017 at 14:09
    Permalink

    Omakohtainen ratkaisu: katkaise kaikki suhteet tuttaviisi/ystäviisi, jotka ovat suvakkeja tai edes ”neutraaleja suvakkeja”. Jäljelle jäävät ystävät. Jos häviämme, voimme sanoa: asylum. Jne, kunnes ei ole enää edes…

    Reply
  • 23.5.2017 at 23:02
    Permalink

    NWOhanvaintoja-blogistilta 23.5.2017 mielenkiintoinen otsikko: ”NATO:n Stay Behind verkoston pommi surmasi yli 23 ihmistä Manchesterissa”
    (Suora linkki tuohon artikkeliin ei mene läpi tämän ”sensuroimattoman” sivuston kommentti-sensuurista)

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.