Rasismisyytöksillä kiusaaminen ulottuu jo tori.fi:n myynti-ilmoituksiin asti

Kanit syntyivät 2.3. ja luovutusiän jälkeen kolmesta poikasesta oli enää yksi jäljellä 27.4. Nainen laittoi tori.fi-palveluun ilmoituksen yhdestä kanista 28.4.  ja myynti-ilmoitus poiki paljon kyselyitä.

Alkuun myyjä saikin paljon asiallisia kyselyitä kanista, kunnes ”Akpar Mohanmat” alkoi lähettää viestejä. Viestit ovat tässä vaiheessa vielä asiallisia kysymyksiä siitä saako kanin ostaa ja milloin kanin voi hakea. Kaksi viestiä tuli osoitteesta Akpar.muhanmat@s*****4.fi

Myyjä oli vastannut viesteihin asiallisesti, että kaneista on tullut paljon kyselyitä ja näiden jo tulleiden kyselijöiden kesken hän päättää kuka kanin saa ostaa. Saman viestin sai moni muukin ostajaehdokas, koska uusi koti kanille oli jo kiikarissa. Myyjä luuli että asia oli tässä ja poisti myynti-ilmoituksen. Tänään 28.5. nainen sai suoran uhkauksen sähköpostiinsa, lähettäjänä ”Tiuku Tiukunen”.

Sähköpostissa uhkaillaan ilmeisesti oikeustoimilla, jos ei myyjä suostu luovuttamaan kania ”muslimiystävälle”. Kovin sekavalta vaikuttava ostoyritys kaikkine luultavasti keksittyine nimineen vaikuttaa nopeasti mietittynä ansalta tai kiusaamiselta. Kuitenkin Tiukun lähettämä viesti on suora uhkaus ja kiristys, oli kyseessä sitten oikea tai keksitty ostaja.

Myyjä toivoo, että viestien lähettäjällä olisi ollut edes rohkeutta kirjoittaa omalla nimellään.

Nykysuomi saanee tiedon, jos asia etenee joskus syytteisiin asti.

Katso myös:

 

18 thoughts on “Rasismisyytöksillä kiusaaminen ulottuu jo tori.fi:n myynti-ilmoituksiin asti

  • 28.5.2017 at 21:58
    Permalink

    Senku vievät asiansa eteenpäin, ei kannata välittää tässä vaiheessa… kannattaa nostaa vastasyyte heti samassa yhteydessä niin juttu päätyy samaan oikeudenkäyntiin. Jos ei niin ei voi mitään, turhasta ilmoituksesta saanee sakkoja ja syyttä epäilty korvauksia. Kunnianloukkaushan se on jos turhaan syytellään.

    Reply
    • 29.5.2017 at 01:37
      Permalink

      *vastakanne

      Reply
  • 28.5.2017 at 22:05
    Permalink

    Olis vastannut että ”Aivan sama. Siinähän yrität. Ei nakkaa paskaakaan”. 🙂

    Reply
  • 28.5.2017 at 22:14
    Permalink

    Onneksi sentään kaupankäynti on kahden henkilön sopimus. Ja kun toinen ei halua, ei hänellä ole mitään velvollisuutta.

    Valkoisella miehellä ei ole syytä itseruoskintaan. Valkoisen miehen ei tarvitse katsoa värillistä tasavertaisekseen. Mitään moraalista velvollisuutta ei ole. Kukin näyttää mihin pystyy ja mitä osaa. Se ratkaisee.

    Reply
  • 28.5.2017 at 22:40
    Permalink

    Olipa naiivi uhkaus, jollaiseksi tuo viesti voidaan oikeudellisesti katsoa. Naiivia ajattelua leikkiä rasismilla ja syrjinnällä jos ei etniseen vähemmistöön kuuluva saa mitä sattuu haluamaan. Viestin teksti on kertoo hyvin nuoresta henkilöstä joka ei ymmärrä syyllistyvänsä rikokseen uhkauksella. Jättäisin omaan arvoonsa moisen viestin. Tapaus kertoo kuinka nämä suomalaiset tyttöset ovat sekaisin maahan tulleista muslimeista ymmärtämättömyyttään. ..

    Reply
  • 29.5.2017 at 02:29
    Permalink

    ”Tiuku Tiukunen” on ilmeisesti päässyt kotonaan mokkamunan makuun.

    Reply
  • 29.5.2017 at 12:31
    Permalink

    Oikea vastaus olisi tietenkin ollut että kani ei ole enää myynnissä, se on jo syöty.

    Reply
  • 29.5.2017 at 20:43
    Permalink

    Yritettäisiin edes olla asiallisia. Osapuolen sähköpostiosoitteen julkaiseminen on hyvin epäasiallista – jokainen alle nelikymppinen osaa päätellä mikä tuo tekstin mukasensuroitu sähköpostisoitteen loppuosa on.

    Reply
    • 29.5.2017 at 21:28
      Permalink

      Olisiko ns ostavan osapuolen kannattanut aloittaa asialinjalla. Minä olisin julkaissut uhkailijan kuvat, nimet sähköposti- ja katu osoitteen puhelinnumeroineen.
      Lain mukaan eläintä EI SAA myydä/luovuttaa eteenpäin jos on vähänkään epävarma eläimen tulevaisuuden suhteen.
      Möisitkö eläimen henkilölle jonka kulttuuriin ilmeisesti kuuluu levittää you tubessa eläinrääkkäysvideoita joko polttamalla elävältä tai repimällä eläimiä kappaleiksi.
      Mitäpä mahtaisi tapahtua jos olisit myyjänä ja kävisi ilmi ettet ole piitannut eläimen tulevaisuudesta vaan olet myynyt tietoisesti eläimen kidutettavaksi????
      Mitäpä selittäisit tuomarille?????
      Ehän minä tienny???

      Reply
      • 30.5.2017 at 10:34
        Permalink

        Näinhän se juuri menis. Suomalainen myyjä vastuuseen ja muslimi pääsee pälkähästä sairaaseen uskontoonsa vedoten.

        Reply
    • 30.5.2017 at 18:50
      Permalink

      Halloo. Täällä eläkeläinen, joka myös pystyy päättelemään sp-osoitteen. Oletettavasti suurin osa pystyy, koska tärkeä vinkki on jätetty tahallaan jäljelle.

      Reply
  • 30.5.2017 at 08:39
    Permalink

    Kyseinen hlö on kysellyt viime vuonna useampaan otteeseen minulta pupuja. Ikinä ei ole vienyt kauppaa loppuun, mutta jaksaa pommitella viesteillä.

    Reply
    • 20.11.2020 at 21:54
      Permalink

      Pitää leikata lyhyeen, sanoa että meni jo, sorri. PISTE.

      Reply
  • 30.5.2017 at 09:56
    Permalink

    On hyvä että kasvattajat valitsee henkilön jolle myyvät kasvattejaan Pitäisi toimia kaikissa eläinkaupoissa tärkeimmät lemmikki eläimissä sekä palveluskoirissa mihin niitä käytetään Taitaa olla vähän ymmärtämätön tämä joka pitää Muhamettia parhaana sijoituspaikkana

    Reply
  • 30.5.2017 at 10:32
    Permalink

    Ei musuille pidä mitään lemmikkieläimiä antaa. Nehän kiduttaa yleisesti söpösiä ja kilttejä lemmikkieläimiä.

    Reply
  • 30.5.2017 at 14:49
    Permalink

    Äkkiäkös tuon viestin lähettäjän yhteystiedot nykytekniikalla saadaan vaikka olisikin jossain julkisessa verkossa moisia uhkaillut ja luulee olevansa piilossa anonyyminä. Käyttämänsä kännykän tai tabletin verkkoliikenteen mac osoite on aina laitekohtainen jonka perusteella voidaan jäljittää kyseinen henkilön kotiosoite.

    Reply
  • 17.11.2020 at 09:37
    Permalink

    Jännä. Tästä en ollut kuullutkaan. Jollei juttu ole kokonaan lavastettu voi tällaisesta olla huoletta: asia poliisille vaan koska heidän hommansa juuri onkin tutkia onko tapahtunut rikos ja sen mukaiset seuraukset. Joskin tällaisella juuri ruuhkautetaan koko oikeusaste niin että Suomi saa pyyhkeitä kun ei kykene hoitamaan oikeudenkäyntejään säällisessä ajassa.

    Reply
  • 20.11.2020 at 21:52
    Permalink

    Tori.fi -alusta on nyt norjalais-omistuksessa. Kyseinen firma väittää taistelevansa sananvapauden puolesta, samalla kun he ovat nyt ympänneet Tori.fi -alustaan some-jättien tiedonkeräys- valvonta- ja sensurointimekanismit, ja tämä kehitys vain pahenee.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.