Tavaratalo tyhjennetty Kööpenhaminassa: Pommiuhkaus

Kööpenhaminan tunnetuimmassa tavaratalossa, Magasinissa, on tätä kirjoitettaessa tilanne: Rakennus on tyhjennetty pommi-uhkauksen takia. Asiasta raportoi Extrabladet, jonka toimittajia oli paikalla evakuoinnin alkaessa. Poliisi on vaitonainen.

Läheisin metroasema on suljettu, ja junat ohittavat sen pysähtymättä. Paikalla on 13 poliisia tutkimassa rakennusta. Evakuointi sujui rauhallisesti. Uhkaajasta ei ole annettu tietoja.

Asiasta kertoi Extrabladet 28.05.2017, klo. 12.35 paikallista aikaa.




One thought on “Tavaratalo tyhjennetty Kööpenhaminassa: Pommiuhkaus

  • 28.5.2017 at 15:29
    Permalink

    Tanskassa on ollut muutenkin hyvin levoton viikko kun maan uudet isännät ovat keskenään selvitelleet mikä osa maata kuuluu millekkin klaanille. Kyseessä on täysmittaiset katumellakat joihin osallisena jopa satoja kunniakansalaisia -suomen valtavalhemedia ei uutisoi näistä tapauksista mitään -Kyseessä on tarkoituksellinen ja laskelmoitu pimittäminen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.