Tein rauhan tyttäreni tappajan kanssa

Kysymys ei ole anteeksiannosta. Tapahtunutta ei voi muuttaa. Tämä on meidän tapamme selvitä.

Tyttäreni Renske tapasi poikaystävänsä junassa matkalla Sveitsistä Hollantiin. Hän oli turvapaikanhakija Beninistä. He alkoivat juttelemaan ja vaihtoivat puhelinnumeroita. Heillä oli hyvä suhde. He viettivät lomansa meidän kanssamme Lieuwkjessa.

Hieman ennen keskiyötä 13.4.2011 näin uutisista, että tyttö on tapettu Baflossa, jossa Renske asui. Tuntia myöhemmin näin kuvan tapahtumapaikasta ja tunnistin hänen asuntonsa. Soitin poliisille ja sanoin: ”tyttäreni taitaa olla Baflon tapahtuman uhri.”

Samarie oli ottanut vaahtosammuttinen käytävästä ja hakannut Rensken sillä kuoliaaksi. Kun hänet yritettiin pidättää, hän otti poliisin aseen ja tappoi tämän. Samarieta ammuttiin sitten viisi kertaa ja hänet vietiin sairaalaan.



Samarie sai viiden ja puolen vuoden vankilatuomion, koska oikeus katsoi hänen olleen psykoottisessa tilassa. Hänet on siirretty psykiatriseen hoitoon ja me käymme edelleen hänen luonaan ja tuemme häntä.

Kysymys ei ole siitä annammeko me hänelle anteeksi. Tämä on meidän tapamme selvitä tapahtuneesta.

Lähde: Experience: I made peace with my daughter’s killer [Guardian]

4 thoughts on “Tein rauhan tyttäreni tappajan kanssa

  • 28.5.2017 at 15:50
    Permalink

    Mitä juomaveteen sekoitetaan Hollannissa???

    Reply
  • 28.5.2017 at 16:09
    Permalink

    Näin häviää Eurooppa ja valkoinen rotu.

    Reply
  • 28.5.2017 at 21:25
    Permalink

    Ei tuo ole edes mahdollista. En voi käsittää miten mielisairaita ihmisistä on tullut. Ei tuota voisi antaa anteeksi vaikka tappaisi kostoksi koko tekijän suvun.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.