Kansanedustaja: Terroristit pitävät vääräuskoisia torakoina

Australian ensimmäinen kansanedustaja, joka on nainen ja muslimi sanoo, että terroristit näkevät vääräuskoiset torakoina ja myöntää, että terrorismin ja Islamin välillä on yhteys.

Työväenpuolueen Anne Aly, joka työskenteli aiemmin terrorismin vastaisena asiantuntijana, sanoi uskonnon motivoimien murhaajien pitävän vääräuskoisia ali-ihmisinä.

”Jos näet torakan ja liiskaat sen, et liiskaa torakkaa, koska olet vihainen sille”, Aly kertoi Sky Newsille torstai-iltana, ”Et liiskaa torakkaa, koska sinulle on kränää sen kanssa. Liiskaat torakan, koska se inhottaa sinua.”



Poikkeuksena vasemmistopoliitikkoihin, Egyptissä syntynyt Aly ei kiellä Islamin ja terrorismin yhteyttä ja sanookin, että Koraania usein käytetään oikeutuksena väkivallalle.

Asiasta kirjoitti Daily Mail: ’You squish the cockroach because you’re disgusted by it’: Australia’s first female Muslim MP says terrorists see non-believers as sub-human and not to dismiss link between terror and Islam

2 thoughts on “Kansanedustaja: Terroristit pitävät vääräuskoisia torakoina

  • 29.5.2017 at 22:37
    Permalink

    Me tai he -siinä pelin henki tiivistettynä.

    Reply
  • 30.5.2017 at 12:55
    Permalink

    Miten voi olla niin tyhmä nykyaikana, että suhtautuu johonkin uskontoon moisella kiihkolla. Tommonen kuuluu jonnekin keski aikaan.

    Jotta moinen menee henkilötasolla läpi täytyy kyseessä olla oikeasti henkisesti vajavainen henkilö ja täten muslimit ovat henkisesti vajavaisia ts. tyhmiä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.