Sun: Vancouver pian 70% ”ei-valkoinen”

Vancouver Sun raportoi, että Vancouverissa lähes 70% väestöstä tulee olemaan näkyviä vähemmistöjä, eli ei-valkoisia alle 20 vuoden kuluessa. Kanada tulee olemaan lähes 80% ei-valkoinen sadan vuoden kuluessa, kertoo Statistics Canada.

Suur-Toronto ja Suur-Vancouver tulevat olemaan hyvin pian enemmistöltään näkyviä vähemmistöjä, elleivät ne jo ole sitä. Näkyvien vähemmistöjen määrän odotetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2036 mennessä.

Muun muassa Victoria, Kelowna, Quebec ja Kanadan maaseutu tulee kuitenkin olemaan yli 75% näkyvää enemmistöä väestöltään, kertovat väestöennusteet.



Asiasta kirjoitti Vancouver Sun: Douglas Todd: Almost 7 in 10 Metro residents will be non-white in two decades

 

4 thoughts on “Sun: Vancouver pian 70% ”ei-valkoinen”

  • 30.5.2017 at 17:55
    Permalink

    Ja kyseiset kaupungit eivät varmasti tule olemaan parempia paikkoja elää. Toki kehitysmaalaisille loisille, mutta ei meille länsimaalaisille.

    Reply
  • 31.5.2017 at 01:33
    Permalink

    Monikulttuuri tulee Kanadaan kuitenkin pääosin Aasiasta. Siinä on iso ero islamilaisiin ja afrikkalaisiin asyylin-vonkaajiin. Vancouverissa on hyvin pieni ns ”afro-amerikkalainen” väestönosa.

    Reply
    • 31.5.2017 at 10:13
      Permalink

      Aasialaiset monesti rahankiilto silmissä, ilman suurempia tavoitteita kulkevia pinnallisia olioita joita ei esim ilmastonmuutokset, ihmisoikeudet ja muut sen sellaiset elintasoa nostavat asiat kiinnosta,

      Reply
  • 31.5.2017 at 10:12
    Permalink

    70% Vähemmistöjä eli ei valkoisia 😀 EI VAAN JUURI TOISINPÄIN :D, valkoiset on aina olleet vähemmistö tällä planeetalla. Tyhmemmät valkoiset ei sitä tietysti ole koskaan ymmärtäneet vaan luulevat olevansa enemmistöä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.