Pyöräkuormaajalla poliisia karkuun – pako päättyi 10 metrin syöksyyn sillalta

Pyöräkuormaajan kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lahdessa lauantaina sillalta suistuneen pyöräkuormaajan kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja liikennerikkomuksesta.

Partio tapasi nuoren miehen istumasta aiemmin anastetun pyöräkuormaajan kyydissä Kasaajankadun kylmäaseman pihalla lauantaina yhdeltätoista aamupäivällä. Kun poliisi nousi autosta mennäkseen kuljettajan luokse, tämä lähti ajamaan kuormaajalla kohti poliisia ja poliisiautoa. Poliisi ja hänen autossa ollut työparinsa onnistuivat väistämään, minkä jälkeen mies lähti ajamaan kuormaajalla kohti toista paikalle tullutta poliisiautoa. Poliisiauto peruutti kauemmas, jolloin pyöräkuormaaja jatkoi Vanhanradankadulle muun liikenteen sekaan. Hän ajoi osan matkasta vastaantulevien kaistalla. Upon sillalla mies käänsi pyöräkuormaajan äkisti poikittain sillä seurauksella, että kuormaaja syöksyi kaiteen läpi ja putosi yli 10 metrin matkan alas.

Mies loukkaantui ja on edelleen sairaalahoidossa. Poliisilla ei ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa hänen vammojensa vakavuudesta. Miestä ei ole vielä voitu kuulla tapahtuneesta.

Pyöräkuormaaja romuttui suistumisessa.

Lähde: Hämeen poliisilaitos

Lue myös

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.