Merkittävä ISIS-johtaja kuoli ilmaiskussa

Yksi ISIS:in merkittävimmistä ideologisista johtajista, saarnaaja Turki Al-Binali, on kuollut ilmaiskussa Itä-Syyriassa.  Al-Binali oli 32- vuotias ja kotoisin Bahrainista. Hän oli aiemmin ilmaiskussa kuolleen ISIS:in päätiedottajan Abu Mohamed Al-Adnanin uskonnollinen neuvonantaja.
ISIS:in tukijat ja Al-Binalin perheenjäsenet ovat postittaneet internetiin Al-Binalia koskevia suruviestejä ja elämäkertoja, mutta ISIS ei ole toistaiseksi vahvistanut kuolinuutista.
Al-Binali sai surmansa Itä-Syyrian  Mayadinissa, lähellä Deir ez-Zoria. Yhdysvaltain puolustusvoimat vahvistavat tiedon, että Mayadinissa järjestettiin ilmaisku 25-26 toukokuuta. Isku oli suunnattu propagandan tuotantokeskuksia vastaan Irakissa ja Syyriassa. Emme jää suremaan.


1.6.2017 http://edition.cnn.com/2017/06/01/middleeast/top-isis-figure-killed-in-syria/index.html

3 thoughts on “Merkittävä ISIS-johtaja kuoli ilmaiskussa

  • 1.6.2017 at 21:46
    Permalink

    Muistakaa, että ISIS on USA:n luoma järjestö! Miksi siis pohjoisen Suomen pitää ottaa vastaan
    ” pakolaisia”?

    Reply
    • 1.6.2017 at 22:55
      Permalink

      Tästä läntistä rikollista poliittista ja taloudellista niin sanottua ”eliittiä” puolustava Suomenkin valta-VALE-media vaikenee.

      Reply
  • 2.6.2017 at 08:06
    Permalink

    Yhyyyy. Oli vain väärin ymmärretty ja kovia kokenut. Ei onnistunut pääsemään tänne suvakkien hellään huomaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.