Näkökulma: Eduskuntamme julistaa EU-uskontoa – Vastustaminen vihapuhetta?

Eilen uutisoitiin, kuinka Eurooppa-ministeri Sampo Terho oli eduskunnassa väläytellyt kansanäänestystä EU-jäsenyydestä.

”Tulevia hallituksia ei sido tämän hallituksen ohjelma. Minun tavoitteeni on olla tulevaisuudessa keskeisessä roolissa sellaisessa hallituksessa, joka toteuttaa brexitin kaltaisen äänestyksen”, Terho sanoi HS:n mukaan.

Terhon sanat aiheuttivat eduskunnassa harvinaisen vilkkaan vastalauseryöpyn. Rivikansanedustajaksi vajonnut EU-maanikko Alexander Stubb julisti, että Terho on turvallisuusriski.

Suomen EU-neuvotteluita aikanaan hoitanut kokoomus-konkari Pertti Salolainen piti Terhon puheita järkyttävinä. Pääministeri Juha Sipilä aikoi ottaa Terhon henkilökohtaiseen puhutteluun asian tiimoilta.

”Suomen paikka on EU:ssa. Omasta puolestani voin vakuuttaa, että en tule olemaan missään roolissa ikinä sellaisessa hallituksessa, joka tuollaisen esityksen toisi”, Sipilä paalutti.

Tulitukea tuli myös vasemmalta laidalta. Demarien Jutta Urpilaisen mukaan Terhon puheenvuoro oli käsittämätön ja se heikentää Suomen asemaa. Eero Heinäluoma toivoi, että puheet EU-erosta loppuvat viimeistään nyt. ”Miten Eurooppa-salkku on voitu antaa Terholle”, taivasteli puolestaan Timo Harakka.

Eduskunnassa vallitsi liikuttavan syvä yksimielisyys siitä, että Terhon puheet olivat edesvastuuttomia. Minä puolestani ihmettelen, miten tällainen voi olla edes mahdollista.

EU on näköjään nostettu Suomessa kaikkivaltiaan asemaan. Jokainen eduskuntapuolue vasemmalta oikealle pitää EU:hun kuulumista itsestäänselvyytenä, eikä voi kuvitellakaan tilannetta, jossa Suomessakin järjestettäisiin kansanäänestys Euroopan unioniin kuulumisesta. Ainoastaan Perussuomalaisten riveistä löytyy muutama edustaja, joka uskaltaa uhmata tätä konsensusta.

Minun mielestäni tuollainen yhden virallisen totuuden jumalointi on pöyristyttävää. Näköjään eduskunnassakaan ei saa enää vapaasti kertoa mielipiteitään. Seuraavaksi varmaan EU-erosta puhuminen julistetaan rangaistavaksi vihapuheeksi.

Vaikka valtaosa eduskunnasta vannookin EU:n nimiin, pitäisi kuitenkin eri mieltä asiasta olevien antaa rauhassa kertoa mielipiteensä, eikä järjestää julkista lynkkausta. Juuri sitähän on sananvapaus. Ai niin, mutta Suomessahan se tarkoittaa sitä, että saat vapaasti olla samaa mieltä valtaapitävien kanssa.

Uusi kansanäänestys Euroopan unioniin kuulumisesta on enemmän kuin paikallaan. EU ei ole enää ollenkaan samanlainen yhteisö kuin ennen. Kun Suomen kansa äänesti EU:hun liittymisestä 1990-luvun alussa, oli EU lähinnä löyhä kauppaliitto, jollaiseen kuuluminen olikin perusteltua lamasta toipuvalle Suomelle.

Valitettavasti sen jälkeen tapahtunut, yhä jatkuva liittovaltiokehitys on vienyt EU:n täysin väärään suuntaan. Suomen kansa ei aikanaan antanut puoltavaa ääntä sille, että joutuisimme joskus maksamaan esimerkiksi Kreikan velat ja Brysselissä päätettäisiin, montako sutta maassamme jolkottelee.

Paavo Väyrysen vireille laittama kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa haudattiin kaikessa hiljaisuudessa perustuslakivaliokunnassa. EU-uskovaiset poliitikot eivät halua ottaa riskiä, että EU- tai EMU-jäsenyydestä järjestettäisiin kansanäänestys.

Juuri siksi, että he sisimmässään tietävät, että suurin osa kansasta haluaa eroon sekä EU:n että euron talutusnuorista, jotka ovat rajoittavia, vievät Suomen päätösvaltaa omista asioistaan yhä enemmän Brysseliin, ja jotka tulevat Suomelle tuhottoman kalliiksi.

Kyllä kansa tietää.

 

 

23 thoughts on “Näkökulma: Eduskuntamme julistaa EU-uskontoa – Vastustaminen vihapuhetta?

  • 1.6.2017 at 10:36
    Permalink

    Millaisia idiootteja suomalaiset äänestäjät ovat, jos vielä seuraavissa vaaleissa äänestävät tuon maanpetturi-klikin lopullisesti tuhoamaan Suomen pelkäksi Super-Neuvostolitto-diktatuurin provinssiksi – ja hävittämään kantasuomalaiset Afrikasta jo melko lähitulevaisuudessa kymmen- ja vähän myöhemmin sadoin miljoonin vyöryvien mustien muslimimassojen alle?

    Reply
    • 2.6.2017 at 16:51
      Permalink

      Mistäs äänestät kun tarjolla ei ole muita kun näitä EU kusipäitä? Ja jos Arkadianmäelle saadaan 200 sellaista kansanedustajaa, jotka haluavat erota EU:sta silloin Brysselissä ja suomalaiset EU desantit huolehtivat siitä, että sovelletaan ns. ”Bresnevin oppia” eli kuten Tsekkoslovakian v. 1968 miehityksessä tapahtui. Viedään Suomen EU vastaiset voimat ja poliitikot lähimpään synkkään metsään ja paukutellaan sinne. Sen jälkeen potkitaan heidän ruumiinsa ja julistetaan heidän olleen tämän astisen maailman vaarallisimpia ja mielisairaimpia psykopaatteja ja heidän barbaarisen verityönsä lopullisen estämin oli aivan hiuskarvan varassa. Tämän jälkeen Sipilä ja Stubb lyödään EU:n korkeimman ritarikunnan komentajiksi ja EU:n globalistisen korruption mätäpesäkkeen Soroksen työn sankariksi ja nostetaan jumalalliseen asemaan lähes Faraollisiseen asemaan suomalaisessa yhteiskunnassa-.

      Reply
  • 1.6.2017 at 11:54
    Permalink

    Unioniin liittymisen puolesta äänesti kansa joka kärsi Yya-sopimuksen aiheuttamasta traumasta.
    Haluttiin todistaa että olemme osa länttä.
    Päättäjät väittivät valheellisesti että Suomi saa miljardeja unionilta ja pääsemme ytimeen päättämään asioista.
    Meidän muutama meppimme yli viidensadan joukossa on yhtä tyhjän kanssa, se siitä päättämisestä.
    Oikeasti unionia johtaa Bilderbergiläinen eliitti, korruptoitunut komissio, lobbarit ja hyvävelijärjestelmä mädätetyn median kera.
    Nyt pitäisi järjestää massiivinen tiedotuskampanja joka herättäisi kansan barrikaadeille.
    Suomen itsenäisyys on viety.
    Työpaikat on viety ja kansallisomaisuus kupataan eliitin ja monikansallisten yhtiöiden haltuun. Kehitysmaalaisia rahdataan joka maahan.
    Toisinajattelijat leimataan rasisteiksi, natseiksi, ulkomaalaisvastaisiksi ja peräkammarinpojiksi.
    Kansallisvaltiot tuhotaan ja sivistyneet yhteiskunnat muuttuvat taistelutantereiksi.

    Reply
  • 1.6.2017 at 12:34
    Permalink

    Eu on eliitin asialla, tulee mieleen Orwellin ”Eläinten vallankumous” eliittisiat röhkii miten ihana asia on monikulttuurisuus, kettuja kanalaan ja susia lammastarhaan!

    Reply
  • 1.6.2017 at 13:17
    Permalink

    Näkee kenen taskuun on EU-lobbarin kirjekuoret menneet.

    Reply
  • 1.6.2017 at 13:34
    Permalink

    Vallankahvassa olevat, Suomea tuhoon johtavat EU-korruptoidut maanpetturit ovatkin kuin ketut kanatarhan vartijoina!

    Reply
    • 1.6.2017 at 13:36
      Permalink

      Edellinen kommenttini oli tarkoitettu Heikki Kuntulle.

      Reply
  • 1.6.2017 at 13:40
    Permalink

    Kalergisuunnitelma etenee. Samaa mantraa hokevat bildberiläiset ympäri eu:ta. Kuukkeloikaa johtajien (eu,nato,yk,bildberg,usa) taustat, sanomiset ja tekemiset ja kätyreiden yhteydet niin huomaatte ketä meitä johtaa ja mihin.

    Reply
  • 1.6.2017 at 15:15
    Permalink

    Euroopan unioniin liittyi 1994 edellisenä vuonna perustettu osakeyhtiö Suomen valtio ja 1.1.1995 lakkasi valtiollinen Suomen tasavalta olemasta. Perustetusta osakeyhtiöstä ei tietenkään tiedotettu kansalaisille, ei järjestetty vallan siirtymisestä edes kansanäänestystä, saati että eduskunta olisi äänestänyt siitä perustuslain mukaisesti 5/6 osan enemmistöllä kuten olisi pitänyt. Kaikki valtiollisen Suomen lakkauttamiseen liittyvät valmistelut ja toteutukset tehtiin salassa kansan tietämättä. Perustuslakia ei ole noudatettu enää 22 vuoteen, valtiollisena tasavaltana Suomi pääsi 78 vuoden ikään, sen jälkeen kaikki on ollut huijausta jossa valtiollisen Suomen tasavallan omaisuus on myyty ja myynnissä. Entiset kansalaiset on nykyisin oskeyhtiö Suomen valtiolle veroa maksavia orjia, joiden rahat ja varallisuus kiikutetaan Brysseliin.

    Valtiollinen Suomen tasavalta on edelleen olemassa ja sen virallinen raha on markka, koska näiden sekä perustuslain lakkauttamisesta ei ole koskaan tehty virallista kansanäänystä. Lupaa ei ole kysytty ja sitä ei ole kansalta annettu, suostumus ja valtuutus puuttuu. Osakeyhtiö ja osakeyhtiölaki ei voi mennä koskaan Suomen tasavallan valtion, sen rahan, valtiomuodon ja perustuslain yli ja sitä ei koske EU:n lait, asetukset eikä sen säädökset. Puolustusvoimat puolustaa valtiollista Suomen tasavaltaa ja sen kansaa, muiden sotiin muualle puolustusvoimilla ei ole oikeutta osallistua eikä liittyä Naton alaisuuteen.

    Jokaisesta valtiollisen Suomen tasavallasta osakeyhtiö Suomelle siirretystä omaisuusmassasta, osakeyhtiön ja sen edustajien sekä omistajien tulee korvata ja maksaa täysimääräinen korvaus Suomen kansalle mitkä kansan omaisuudesta on viekkaudella viety, lahjoitettu ja halvalla pois myyty. Ne on edelleen Suomen kansan omaisuutta! Osakeyhtiö Suomen valtio tulee lakkauttaa, koska kukaan kansalaisista ei edes tiedä, kuka sen omistaa, kenellä on osakeyhtiön osakkeet, omaisuus ja määräysvalta. Suomen tasavalta on palautettava uudelleen voimaan ja valtaan, koska sitä ei ole koskaan virallisesti julistettu lakkautetun ja sen valtiollinen olomuoto, markka ja ero Euroopan unionista voidaan toteuttaa kansanäänestyksellä, mutta myös ilman äänestystä, koska kansa ei ole valtiollisen Suomen tasavallan salassa lakkautukselle koskaan antanut valtuutusta.

    Reply
    • 1.6.2017 at 15:35
      Permalink

      Kansa joka pimeydessä – mm. valta-VALE-median ylläpitämässä tietopimennyksessä – vaeltaa, ei osaa nousta maanpetturijohtajiaan vastaan eliminoidakseen ja saattaakseen ne täyteen vastuuseen vuosikymmeniä jatketuista rikollisista teoista. Kekkosen jälkeen Suomen ja kantasuomalaisten tuhoajat ’astuivat remmiin’.

      Reply
  • 1.6.2017 at 20:38
    Permalink

    Diplomaatti Antti Kuosmasen kirja ”Suomen tie EUn jäseneksi” sensuroitiin. Kirjan englanniksi käännettyä versiota sanotaan olevan lainattavissa joistakin ulkomaisista kirjastoista. Olisipa esim. Salolaiselta mielenkiintoista saada vastaus, miksi suomenkielinen painos sensuroitiin!

    Reply
  • 1.6.2017 at 22:33
    Permalink

    eliitille ja eduskunnan herroille aukeaa jatkuvasti eu sta isopalkkaisia virkoja 20-50t € kk niin eivät ne siksi halua eroon eusta .eräs tuttuni on eu maatalousministeriössä töissä ja on sihteeri tasoinen ihminen koulutukseltaan palkka etuineen noin 17t € kk käteen + ostokortit vaatekauppoihin ym mukavaa e un piikkiin..

    Reply
    • 1.6.2017 at 22:48
      Permalink

      Nämä EU:n korruptoituneet syöttiläät kuuluvat tietysti tämän diktatuuri-monsterin innokkaimpiin sitä puolustaviin propagandisteihin.

      Reply
  • 1.6.2017 at 23:03
    Permalink

    Olikos nyt Stubbikin käyttämässä puheenvuoroaan eduskunnan suurin turhis Siinähän olis asiaa antais kansan päättää halutaanko maksella suuria tukiaisia EU:le

    Reply
  • 1.6.2017 at 23:49
    Permalink

    Kuka hemmetti tota Stubbiakin äänestää (ja suurinta osaa muistakin ”kansanedustajista”).

    Reply
  • 1.6.2017 at 23:50
    Permalink

    Stubb haluaa selkeesti tukahduttaa demokratian.

    Reply
    • 2.6.2017 at 17:14
      Permalink

      Stubb tähtää politrukin virkaan Brysselin lihapatojen äärelle yrittäen kerätä pisteitä ylikansallisten takapirujensa silmissä.

      Reply
  • 2.6.2017 at 19:33
    Permalink

    Kansa näkee, kuulee ja kokee kyllä ihan selkeästi, kuinka ulkomainen sortovalta kotimaisten EUnukkien tuella vie maata kohti Federaatiota, mutta silti kieltäydytään myöntämästä sitä ja ryömitään omiin koloihinsa teeskentelemään, että kaikki on hyvin ja EU on hyvä juttu. EU ei ole mikään jäsenmaiden liitto, vaan operaatio, jolla mennään kohti Federaatiota. Se operaatio hajoittaa maan demokratian, yhtenäisyyden ja talouden. Tämä on maailmansotaa uusin asein. Suomalaiset on niin …tun vätyskansaa, että mitään ei haluta tehdä. Jäkätetään vaan tyhjänpäiväistä ja kun matto vedetään alta, niin siihenkin löytyy lohduttavat perustelut suoraan omasta itsepetoksellisuuden perusteluvarastosta.

    Reply
    • 2.6.2017 at 21:43
      Permalink

      …”ulkomainen sortovalta kotimaisten EUnukkien tuella”…, todella osuva ilmaisu!

      Risto Ryti jo aikoinaan varoitti maan sisäisistä vihollisista, kun Neuvostoliitto oli ulkoinen vihollinen – nyt ulkoinen vihollinen on SUPER-Neuvostoliitto.

      Reply
  • 5.6.2017 at 15:26
    Permalink

    Eu on Suomelle aivan välttämätön,viennistä elävänä maana.Tällä hetkellä se kyllä vaatii paljon säätämistä,mutta siinä on oltava mukana tekemässä työtä paremman EU,n eteen.Monessa asiassa olisi varmasti parempi siirtää vielä enemmän päätösvaltaa Brysseliin.Esim.alkoholilain uudistus,kotimaisin voimin näyttää touhu naurettavalta..

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.