Suomi Bilderberg-kokouksessa: Wahlroos & Berner

Tänään (01.06.) alkaneeseen Bilderberg-kokoukseen osallistuvat Suomesta pankkiiri Björn Wahlroos ja liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner. Edellinen muistetaan v.1991 pankkikriisin hyötyjänä, jälkimmäinen monia epäsuosittuja ratkaisuja tehneenä ministerinä Juha Sipilän hallituksessa.

Asian uutisoi Iltasanomat 01.06.2017.





7 thoughts on “Suomi Bilderberg-kokouksessa: Wahlroos & Berner

  • 2.6.2017 at 05:47
    Permalink

    Bildenberg Jääskeläinen potkittiin Ylestä pois ja bildenberg Ollilan paikannus meni toistaiseksi vituralleen, onko liikenne- ja viestintäministeri pikakansalainen Anne Berner saamassa moitteita vai uusia toimintaohjeita Suomen kansan kusetukseen…

    Reply
    • 2.6.2017 at 18:58
      Permalink

      Bilderberg-Kivinen jätettiin Yleen johtamaan Bilderberg-agendan mukaista suomalaisen kansallivaltiomme tuhoamiseen tähtäävää monikulttuuri-propagandaa sekä perinteisen perheinstituution hävittämiseksi homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-, sukupuolettomuus- ja muuta vastaavaa PERVERSIO-aivopesua. Tähän tehtävään soveltuvat erityisen hyvin Tampereen punayliopistosta aikonaan valmistuneet taistolaiskommunisti-toimittajat, kansanviholliset, jotka ovat erikoistuneet kommunistisen Frankfurt-koulukunnan yhteiskunnan mädättämällä-rappeuttamis-oppeihin, kaunistellen sanottuna kulttuurimarxismiin.

      Vallankahvassa olevat maanpetturit ovat onnistuneet saamaan Ylen tehtävien määrittelyyn monikulttuurin edistämisen – suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomalaisten tuhoamiseksi, Kalergi-suunnitelman mukaisesti.

      Reply
  • 2.6.2017 at 07:45
    Permalink

    Wahlroos on kuin Roope Ankka. Samanlainen rahan himo vanhalla pierulla keinoja kaihtamatta ja mikään ei todellakaan riitä.

    Berner on taas kuin hevonen. Järjen juoksukin samalla tasolla ainakin maan ja kansakunnan asioiden hoidossa.

    Reply
  • 2.6.2017 at 08:00
    Permalink

    Eli Suomen edustajat Bildenbergissä ovat Roope Ankka ja hevonen.

    Reply
  • 2.6.2017 at 19:05
    Permalink

    Stubb toi sieltä hallintarekisteripetoksen. Mitähän kivaa nämä kyseiset valkokaulusrikolliset sieltä tuo?

    Reply
  • 2.6.2017 at 19:59
    Permalink

    Lauri Kivinen on sitä paitsi ainakin aikaisemmin kuulunut Trilateraaliseen komissioon, joka on ihmiskunnan arkkivihollisiin kuuluvan Rockefellerin perustama. Rockefeller kuuluu myös Bilderberg-sisäpiiriin kuten samoin ihmiskunnan arkkiviholliset, Uuden Maailmanjärjestyksen pääarkkitehtinä pidetty sotarikollinen H.Kissinger ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää – johon Suomikin on euron kautta kytketty.
    Em. ihmiskunnan arkkiviholliset Bilderberg-sisäpiiriläisinä otaksuttavasti kuuluvat ohjeistuksen antajiin kokousten ns. vieraileville osallistujille kuten seuraavassa kokouksessa esim. Bernerille ja Wahlroosille.

    Aikaisemmissa Bilderberg-kokouksissa on ohjeistusta käynyt kuulemassa huomattava joukko myös suomalaisia politiikan, talouden ja median johtavia edustajia, esim. jo manan majoille mennyt Aatos Erkko ja joukko HS:n eli Brysselin Pravdan päätoimittaja – joten ei ole ihmettelemistä lehden taukoamatta suoltamassa suomalaisvihamielisessä, kulttuurimarxistisessa monikulttuuri- ym. mädätyspropagandassa.

    Näin ollen ei myöskään ole ihmettelemistä esim., että rikollisten vallanpitäjiemme toimesta suurin osa kansallisomaisuudestamme on ryöstetty mm. dumppaamalla kansainvälisille keinottelijoille. Kannattaa lukea tutkivajournalisti Seppo Konttisen kirja ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.
    Tähän samaan ryöstösarjaan olisi Bernerin liikenneuudistus toteutuessaan kuulunut ja siihen tulee kuulumaan veroparatiisi-yhtiöitetty Perskeko-sote.

    Reply
  • 3.6.2017 at 11:38
    Permalink

    Salalittoteoreetikoille nauretaa.
    EI OLE mitään Kalergi-suunnitelmaa, se on vain foliohattujen keksimää tuubaa.
    VAAN KUKA SELITTÄÄ MIKSI MAAILMA KEHITTYY JUURI TÄMÄN MÄDÄN SUUNNITELMAN MUKAAN? Eihän sitä ole olemassa….

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.