Marjaana Toiviainen järjestää heilahuutokaupan – Myy entiseen heilaan liittyviä tauluja

Marjaana Toiviainen on järjestämässä Facebook-eventin mukaan Heilahuutokauppaa rautatientorilla. Tuotot hän on ohjaamassa turvapaikanhakijoiden tukemiseen.

Facebook-eventissä hän kirjoittaa seuraavasti:

”TERVETULOA HEILAHUUTOKAUPPAAN RAUTATIENTORILLE! Jos ei taulua helluntaina, ei kaunista kotia koko kesänä!

Tämä vapaamuotoinen ja karnelistinen huutokauppa aloittaa huutokauppojen ketjun, ja kaikki tuotot näistä huutokaupoista ohjataan turvapaikanhakijoiden tukemiseen.

Mitä?

Huutokauppa, jossa myydään kolme brasilialaista taulua sekä mustia koruja.

Taulut ovat roikkuneet turvapaikanhakijoiden mielenosoituksen seinällä sekä huutokaupan myyjän Marjaana Toiviaisen kodin seinällä.

Mustat korut puolestaan lahjoittaa antiikkiammattilainen Wenzel Hagelstam, joka tulee arvioimaan taulujen lähtöhinnan paikanpäälle klo.11 (Häntä voi halutessaan tulla moikkamaan, mutta ÄLÄ tuo omia tavaroitasi arvioitavaksi) Kuulemma Toiviaisen ehdottama 1 euron lähtöhinta tauluille on sen verran pieni, että kaikki halukkaat pääsevät huutamaan.

Kaikki tuotteet myydään turvapaikanhakijoiden hengenpelastamiseksi. Tule ja tee tarjouksesi.

MISSÄ JA MILLOIN?

Viiden metrin suoja-alueen päässä turvapaikanhakijoiden mielenosoituksesta helluntaita edeltävänä lauantaina klo 13. Jos ei taulua helluntaina, ei kaunista kotia koko kesänä.

MIKSI?

Koska turvapaikanhakijat tarvitsevat kaiken tukemme. Kaiken. Huonot ja hyvät ideat, rakkauden ja viisauden. Myös rahan, jos sitä jollakulla on. Pienikin tuki on tarpeen.

MITÄ SITTEN?

Tämä on alkua huutokauppojen saralle. Kuka tahansa voimilloin ja missä tahansa järjestää tällaisen huutokaupan. Kotonaan, töissä, koulussa, pihalla, puistossa, missä vain.

MIKÄ ON KORUJEN JA TAULUJEN TARINA?

Kuten kaikissa hyvissä huutokaupoissa, tarinat kerrotaan paikan päällä. Sen verran voitaneen paljastaa, että jokainen taulu liittyy Marjaana Toiviaisen erääseen entiseen ja rakkaaksi jääneeseen Kanadalaiseen heilaan, pettymykseen ja sieltä nousemiseen. Taulut on kuljetettu Brasilian Sao Paulosta Suomeen 2009. Ja nyt ne etsivät tietään sinun kotiisi.

Ja korut, niillä vasta tarinoita onkin.”

Lähde: Tapahtumasivu

 

7 thoughts on “Marjaana Toiviainen järjestää heilahuutokaupan – Myy entiseen heilaan liittyviä tauluja

  • 2.6.2017 at 23:18
    Permalink

    Ompas todellakin rehevän näköinen anorektikko. Mutta niin kai se menee että sairas näkee peilistä väärän minäkuvan.

    Reply
  • 3.6.2017 at 06:18
    Permalink

    Varmasti turhapaikanhakijoiden tekeminen raiksausten ja muiden rikosten uhrit ja niiden omaiset ovat tyytyväisiä mielisairaan papin tempauksesta. Toivottavasti ihmiset ymmärtää erota kirkosta.

    Reply
  • 3.6.2017 at 08:09
    Permalink

    Milloin alkaa marjaanan heilojen myynti? Jokaiselle oma turvis!! Johan on markkinat…

    Reply
  • 3.6.2017 at 09:32
    Permalink

    Hän on sairas ihminen ja tarvitsee auttajia lähelleen. Hänellä on paha olo sisällänsä!

    Reply
    • 3.6.2017 at 11:40
      Permalink

      Hyvin sairas ja ihan hukassa. Hän todella tarvii nyt auttajaa. Ehotin eka että jos lainattais katolilaiselta kirkolta manaajaa, mut taitaa mennä ihan levolla ja pillereillä ohi.

      Reply
  • 3.6.2017 at 13:36
    Permalink

    Miksi työnantaja ei pysäytä tuota hullua?

    Reply
  • 3.6.2017 at 22:13
    Permalink

    Tätä naista käy jo sääliksi, niin pihalla hän on. Pitkä loma olisi tarpeen jossain erämaa mökissä kaukana Helsingin matuista ja mölötyksestä. Polttaa kynttilää molemmista päistä surutta niin kauan, että on psykoottisessa tilassa jatkuvan kiihtymystilan vuoksi.
    Jos lähtee tuolle tielle sotimaan tuulimyllyjä vastaan täytyy olla vielä hullumpi tai sitten erittäin koettu ja kovapintainen ihminen joka kestää kaiken paskan, jota tuollainen hedelmätön julkisuushakuisuus tuo tullessan. Marjaana Toiviaisesta ei olisi politiikkaan, mutta eipä heikäläisistä kestään ole, sillä taudin kuvaan kuuluu Mimosaakin herkempi herkkänahkaisuus ja huutaminen kitapurjeet lepattaen vihapuheesta ja muusta sen kaltaisista asioista, kun joskus laajalti tunnustettu oppositio esittää asiasta hyvin ja pitkällisesti perustellun eriävän mielipiteensä.
    Kova stressi ja riittämätön lepo on ihmiselle vaarallista ja se aiheuttaa painon nousua ja koko elimistö sakkaa kuin entinen parhaat päivänsä nähnyt kaappikello.
    Olisi mielenkiintoista kuulla hänen entisten ”heilojensa” syväluotaavat näkemyksensä tästä ilmeisen persoonallisesta ihmisestä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.