Robbie Williams keikalla: ”Emme ole vi..u peloissamme”

Etihad Stadiumilla keikan heittänyt Williams sanoi suoraan ”Emme ole vittu peloissamme”. Keikalla kuultiin myös muunnelma kappaleesta Strong. Kappaleen kertosäe oli muutettu muotoon:

Manchester olemme vahvoja, me olemme vahvoja, me olemme vahvoja. Laulamme edelleen laulujamme…

Williams laulatti kappale strongin aikana myös yleisöä uusilla sanoilla. Laulun sanat heijastettiin lavan vasemmalle puolelle. Williams myös omisti kappaleen Angels, 22 terroristi- iskussa kuolleelle.

3 thoughts on “Robbie Williams keikalla: ”Emme ole vi..u peloissamme”

  • 3.6.2017 at 15:01
    Permalink

    Hyvä se on ”tähden” uhota turvamiehineen. Tavisten joukkoon vaan. Ääni muuttuisi ensimmäisen ”läheltäpiti” tilanteen jälkeen.

    Reply
  • 3.6.2017 at 15:37
    Permalink

    ”Me olemme vahvoja”… tai lähinnä idiootteja jos ette ymmärrä olevanne täysin kusessa kantaväestöä terrorisoivien musujen kanssa. Nämä tyhjät julistukset ovat oksettavia eivätkä helpota helvetillistä tilannetta pätkääkään -koviten huutaa ne joilla on eniten turvamiehiä.

    Reply
  • 4.6.2017 at 16:51
    Permalink

    Robbie on vetänyt liikaa kamaa. Ne jotka menevät fetareille haluavat teuraaksi tai sitten ovat vain tyhmiä. Ei kukaan mene enää suuriin tapahtumiin koska sielä murhataan yleisöä.

    Robbien on hyvä huudella kun on turvamiehiä ympärillä eikä ole lapsia. Mutta ans kattoo niitä perheitä joiden rahoja Robbie on mankumassa keikoillaan. MItä on miehellä sanottavaa siinä vaiheessa kun perheen lapset on murhattu? Palauttaako Robbie lippujen hinnan takaisin? Eipä taida.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.