Uunituore kuski ajoi tutkaan 231 km/h Tampereella

Tampereella poliisi otti sunnuntain vastaisena yönä kiinni hurjaa ylinopeutta ajaneen kuljettajan. Tapaus sattui valtatiellä 12 Villilän kohdalla hieman puolen yön jälkeen.

Poliisin moottoripyöräpartio mittasi kohti Nokiaa ajaneen henkilöauton keskinopeudeksi peräti 231 kilometriä tunnissa. Poliisi sai pysäytettyä auton Nokian Kolmenkulman lähistöllä.

Poliisin kertoman mukaan ylinopeudesta epäilty kuljettaja on 18-vuotias mies, jolla on ollut ajokortti vasta alle kaksi kuukautta. Kuljettajan lisäksi auton kyydissä oli yksi matkustaja.

Kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: IS

3 thoughts on “Uunituore kuski ajoi tutkaan 231 km/h Tampereella

  • 5.6.2017 at 14:07
    Permalink

    Kuski joutuu uudelleen autokouluun, kunhan on ensin ollut vuoden ilman ajo-oikeutta. Siinä on aikaa miettiä mitä tuli tehtyä.

    Reply
  • 5.6.2017 at 21:17
    Permalink

    Ehkä on syytä ottaa 231 km/h ”lätkä” käyttöön. Silloinhan marginaali riittäisi nippanappa! Se on varma aisia, että se viimeinen kyyti on hidas ja rauhallinen.
    Mikä pahinta tuollainen hurjastelu ei ole vaarallista kuin muille syyttömille.
    Pitäisikö Suomeen rakentaa lentokoneiden ”varalaskupaikkoja” ympäri maata, että nämä vauhti-veikot saisivat ajaa tuhatta ja sataa.
    Joo, se maksaa, mutta ihmisen henki on arvokkain.
    Tai sitten miehille kortti myönnetään vasta 35-vuoden iässä. Mahdonta eikö totta?
    Mutta on tosiasia, että olemassa ihmisiä sukupuoleen katsomatta, joille ei pitäisi koskaan myöntää ajokorttia. Auto on tappoväline siinä missä asekin. Muslimit ovat meille tämän asian hyvin karmivasti ”aukaisseet”.
    Äärimmäisen ikävää ja tyhmää, joka kertoo ihmisestä juuri sen verran kuin tarvitsee.

    Reply
  • 5.6.2017 at 23:43
    Permalink

    Tämä saa varmaan kovemman tuomion kuin terroristi 🙁

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.