Ihmisoikeusliiton pääsihteeri väläyttää poliisien poliittista seulontaa

Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Kaari Mattila haluaa asennetestausta poliisikoulutukseen rekrytoitaville.  Aiheen kannanottoon on antanut äskettäin paljastuneet kommentoinnit poliisihenkilöiden sisäisessä keskusteluryhmässä. Maahanmuuttajien tekemiä rikoksia on siellä kommentoitu hapokkaasti.

Rouva Mattila esitti idean blogissaan, ja siitä uutisoi Uusi Suomi.

Ihmisoikeusliitto ry:n perustivat Neuvostoliittoa myötäilevät äärivasemmistolaiset Amnesty Internationalin alkaneen Suomen-toiminnan vastapainoksi v.1979. Tuolloin Amnesty arvosteli hyvin voimakkaasti ihmisoikeuksien kehnoa tilaa Neuvostoliitossa.

Ihmisoikeusliiton ensimmäinen pääsihteeri oli Cay Kankaanpää, aiempi Cay Sevón, myöhemmin myös Cay Sevón. Kankaanpää-Sevón on yhdistetty Itä-Saksan ihmisoikeuksia järjestelmällisesti loukanneen Stasin (Geheime Staat-polizei l. Staatssicherheitdienst) Suomessa toimineeseen agentti-koodinimeen Torstén.

Itä-Saksassa oli käytössä rouva Mattilan nyt esittämän idean mukainen poliisien asenneseulonta ja ideologinen valmentaminen. Tämä toiminta kuului Stasin tehtäviin.

Toimintansa ensimmäisinä vuosikymmeninä Ihmisoikeusliitto esitteli läntiselle sananvapaus- ja ihmisoikeusnormeille vaihtoehtoisia käsityksiä, joita se kopioi mm. Neuvostoliitosta ja Itä-Saksasta. Rouva Mattilan esittämä idea on kuitenkin ihan hänen omansa.




12 thoughts on “Ihmisoikeusliiton pääsihteeri väläyttää poliisien poliittista seulontaa

  • 6.6.2017 at 14:49
    Permalink

    Toivottavasti samassa testissä erotellaan isänmaallisia vastustustavat poliisit jolloin he olisivat jääviä käsittelemään isänmaallisten asioita.

    Reply
    • 6.6.2017 at 14:56
      Permalink

      Ehkei se niin mene? Kataisen-Stubbin-Sipilän ihkaomaa stasia täällä rakennellaan.

      Reply
      • 6.6.2017 at 18:08
        Permalink

        Näiden ruskeakielisten EUnukkien stasia Super-Neuvostoliitto-diktatuuria varten!

        Reply
  • 6.6.2017 at 16:04
    Permalink

    Juuri kukaan ei ole koskaan edes kuullut koskaan mistään ihmisoikeusliitosta, kenenköhän suulla tämä Kaari Mattila todellisuudessa puhuu ja jauhetaanko tuosta kommentista kohta YLE -uutisissakin?

    Reply
  • 6.6.2017 at 21:05
    Permalink

    ””Missä on menty vikaan? Kuka teki huorin?”
    100-vuotiasta itsenäisyyttään viettävän rakkaan Isänmaamme henkinen rappio on kääntynyt lopulliseen syöksykierteeseen. Valtaapitävät ovat valjastaneet alati politisoituvan poliisilaitoksemme puukottamaan tavallisten kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia selkään, ohjeistaen samalla oikeuslaitoksemme raiskaamaan kaikkia yksilön vapauksia määritteleviä arvoja.

    Poliittisen valtaeliittimme ja sopuleista koostuvan valtamedian eli valhemedian toimesta on oikeuslaitoksemme käännetty kyttäämään kansalaisten ajatushygieniaa ja varustettu ryhtymään rangaistuksellisiin toimenpiteisiin, mikäli joku – olipa kyseessä sitten yksittäinen kansalainen tai valtakunnallinen julkaisu – rohkenee ravistella julkiseksi totuudeksi julistetun valheen kulisseja.

    Miten on mahdollista, että poliisilta leikataan määrärahoja ja miehistövahvuuksia, mutta samanaikaisesti löytyykin miljoonia ja miljoonia veroeuroja, joilla rakennetaan kansalaisten perustuslaillista sananvapautta halveksiva vihapuheryhmä eli gestapo?…”, http://mvlehti.net/2017/06/06/ilja-janitskinin-puhe-tanaan-pidetyissa-mielenosoituksissa/

    Reply
  • 6.6.2017 at 21:10
    Permalink

    Suomen demlalainen ”oikeus”-laitos:

    ”Ilja Janitskinista kansainvälinen pidätysmääräys – lue uudet rikosepäilyt!
    Ilja Janitskin sai vasta eilen tietää, että tänään häntä esitetään vangittavaksi Helsingin oikeustalolla salaisessa käsittelyssä. Hän sai eilen käsiinsä uudet epäilykohdat, jotka MV-lehti julkistaa nyt.

    Helsingin oikeusvääryystalolla näyteltiin tänään farssi, joka oli naamioitu oikeuden käsittelyksi, mutta tulos oli eittämättä jo ennalta määrätty – niin käsikirjoituksen mukaan se toteutettiin.

    Tuomari päätti käsittelyn olevan kokonaan salainen, vaikka sekä tutkivat poliisit että Ilja Janitskinin asianajaja pyysivät muuta, kuin kunnianloukkausta ja tekijänoikeusloukkausta, koskevan oikeudenkäynnin julkiseksi.

    Tuomari päätti oikeusvaltion käytäntöjen vastaisesti julistaa koko käsittelyn salaiseksi ja yleisöä pyydettiin poistumaan salista.

    Lopputulos on kansainvälinen pidätysmääräys täydennettynä tänään käsitellyillä rikosepäilyillä.”

    http://mvlehti.net/2017/06/06/ilja-janitskinista-kansainvalinen-pidatysmaarays-lue-uudet-rikosepailyt/

    Reply
  • 6.6.2017 at 21:14
    Permalink

    Suomen ns. ”oikeus”-laitos on jo pitkään ollut demlalainen:

    ”Mikä on Demla?

    Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

    Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

    Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.”

    Teksti on M a g n e e t t i m e d i a s t a 14.11.2013.

    Reply
  • 6.6.2017 at 22:15
    Permalink

    Tavja Halonen oli Demlan jäsen.

    Reply
    • 6.6.2017 at 23:03
      Permalink

      Hedelmistään puu tunnetaan!

      Reply
  • 7.6.2017 at 07:58
    Permalink

    Amnesty on käsittääkseni Soroksen projekti? Saman valuuttakeinottelijan jolla on useampi euromeppi ”taskussaan” ja näppinsä pelissä turvapaikanhakijavyöryssä.

    Reply
  • 7.6.2017 at 13:16
    Permalink

    Kaari Mattila taas yksi turha hapenkuluttaja!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.