Nurmijärveläisten terveyspalvelujen yöpäivystys heinäkuun ajan Hyvinkäällä

Nurmijärven keskustaajamilla Rajamäellä, Klaukkalalla ja kirkonkylällä on omat terveyskeskukset asukkaita palvelemassa, mutta säästösyistä vain kirkonkylän toimii heinäkuun ajan. Sekin vain päivisin.

Nurmijärveläisten ainoa akuuttipalveluja tarjoava terveysasema kirkokylällä on auki vain päivisin. Yöpäivystys 18.00-08.00 on Hyvinkään terveysaseman vastuulla. Kiirellistä apua tarvitsevien nurmijärveläisten on siis turvauduttuva siihen. Johtava ylilääkäri Ilpo Salminen neuvoo käyttämään 112-puhelinnumeroa.

Nurmijärvi ja Hyvinkää kuuluvat samaan Keski-Uudenmaan sote-yksikköön. Terveyspalvelujen näin laaja keskittäminen saattaa heikentää palvelujen tavoitettavuutta, arvelevat lehteemme yhteyttäottaneet Nurmijärven asukkaat. Erityisesti vanhuksista ja autottomista ollaan huolissaan.

05.06.2017 http://www.nurmijarvenuutiset.fi/artikkeli/526805-klaukkalan-ja-rajamaen-terveysasemat-kiinni-heinakuussa-terveyspalvelut



3 thoughts on “Nurmijärveläisten terveyspalvelujen yöpäivystys heinäkuun ajan Hyvinkäällä

  • 8.6.2017 at 14:37
    Permalink

    Tämä on kanssa yksi typeryyden huippu Suomessa. Nimittäin, Hyvinkään olisi todella fiksua tehdä SOTE-yhteistyötä Riihimäen kanssa. Mutta kun hyvinkääläiset ovat puupäitä ”ollessaan uudeltamalta” etteivät voi mitenkään tehdä yhteistyötä ”hämäläisten” kanssa. Sitä ollaan niin pääkaupunkiseutua niin pääkaupunkiseutua. Jos SOTE-yhteistyö toimisi Riihimäen kanssa niin kunnallisveroa voitaisiin pudottaa heti 2%-yksikköä.

    Reply
    • 8.6.2017 at 14:42
      Permalink

      Sotessa on kysymys jostakin muusta, kuin palvelujentuottamisen rationalisoinnista. Nyt katotaan, miten nurmijärveläiset sopeutuu tulevaan sotekurjuuteen.

      Reply
  • 8.6.2017 at 23:14
    Permalink

    Eikös Nurmijärven kunta ole tarjonnut jo melkoiselle kunniakansalais-joukolle ”lottovoiton”, päästä nauttimaan maailman korkeimpiin kuuluvasta sosiaaliturvasta – siksi nurmijärviläisten itse täytyy kiristää vyötä ja puolustuskyvyttömien ensimmäisinä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.