Perussuomalaisten puolusihteeri ja ensimmäinen varapuheenjohtaja valittu

Tänään aiemmin perussuomalaiset äänestivät uudeksi puheenjohtajakseen Jussi Halla-ahon. Puoluekokous jatkuu Jyväskylässä huomiseen saakka. Nyt on valittu varapuheenjohtajat ja puoluesihteeri.

Perussuomalaisten puoluesihteeriksi valittiin Riikka Slunga-Poutsalo.

Laura Huhtasaari valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, hän sai ensimmäisellä kierroksella ääniä 55 prosenttia ja hän sanoi seuraavaa puheessaan tänään puoluekokouksessa mm. näin:

”Suomen EU ero on minulle strateginen tavoite. Suomen vapaus riippuu perussuomalaisten tarinasta. Isänmaan etu vaatii joskus tiukkoja linjauksia myös maahanmuuton suhteen. Vaatii poliittista viisautta tietää milloin olla tiukka ja milloin pehmeä. Haluan taata Suomalaisille turvallisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan, jossa pienetkin lapset voivat kulkea turvallisesti yksin koulutietään”

 

 

 

 

3 thoughts on “Perussuomalaisten puolusihteeri ja ensimmäinen varapuheenjohtaja valittu

  • 10.6.2017 at 17:48
    Permalink

    Hyvä näin! Jospa nyt saataisiin jotain ryhtiä puolueen käyttäytymiseen maan hallituksessa!

    Reply
    • 10.6.2017 at 18:22
      Permalink

      Jep. Huhtasaari myös tuleva PS presidenttiehdokas.. olisiko superjytkyn paikka..?

      Reply
  • 11.6.2017 at 17:18
    Permalink

    Nyt muut puolueet uhoavat uusista vaaleista
    Li Andersson etunenässä. Jos tulee vaalit, vassarit eivät hallitukseen pääse. Perussuomalaiset saavat jytkyjen jytkyn ja ovat Suomen suurin puolue.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.