Teuvo Hakkarainen ei ole kiinnostunut ministerinsalkusta – Ensimmäisenä tulee muuttaa maahanmuuttopolitiikkaa

Tänään perussuomalaisten puoluekokouksessa toiseksi varapuheenjohtajaksi valittu Teuvo Hakkarainen on kertonut tunnelmiaan valituksi tulon jälkeen. Kolmanneksi varapuheenjohtajaksi perussuomalaiset valitsivat Juho Eerolan.

Hakkarainen on kommentoinut tunnelmiaan nimityksen jälkeen varsin hyviksi. Ja, kertonut mieluummin olevansa rivikansanedustajana kuunnellen kentän viestiä.

Eripari kengillä puoluekokouksessa, mutta kengät osottautuikin onnenkenkä pariksi.

-Lähdin eilen Viitasaarelta ajamaan saunan jälkeen, enkä hoksannut kiinnittää kenkiin sen enempää huomiota, kertoo Hakkarainen.

Toisella kierroksella Hakkaraista oli vastassa Erja Juvonen, mutta Hakkarainen voitti selkeästi 63-37 prosentein.

Hakkarainen uskoo, että hallitusyhteistyö sujuu kuitenkin hyvin, mutta hänen mukaansa ensimmäisenä pitää muuttaa maahanmuuttopolitiikkaa ja toisena on työllistyminen. Kokoomuksen ja keskustan kommentit ei Hakkaraista hetkauta.

”Ne saavat uikuttaa siellä, mitä uikuttavat, se on tietysti heidän tyylinsäkin. Mekään emme ole puuttuneet muiden puolueiden vaaleihin”

Kuitenkin vastuuseen Hakkarainen on valmis ja kertoo, että ei ole turhan takia tähän tehtävään lähtenyt.

Lähde: Ilta-sanomat

 

 

3 thoughts on “Teuvo Hakkarainen ei ole kiinnostunut ministerinsalkusta – Ensimmäisenä tulee muuttaa maahanmuuttopolitiikkaa

  • 10.6.2017 at 23:03
    Permalink

    Juuri näin. Jos maahanmuutto ei ole hallinnassa niin mikään muukaan ei ole. On erityisen tärkeää ymmärtää että lähestulkoon kaikkea muuta voidaan jälkikäteen ”hienosäätää” mutta jos päästämme maahan ( ja jakelemme kansalaisuuksia ) tänne kuulumattomille muukalaisille ei jälkikäteen korjaamisen mahdollisuutta ole. On tasantarkkaan viimeiset hetket laittaa tämä kehitysmaalaisten massasiirtely seis -KOKONAAN!

    Reply
  • 11.6.2017 at 13:13
    Permalink

    Komiaa tää matu kriittisten valtaan pääsy.Kaikki ny tiämmä tietää kuinka järjetöntä tää matu pisnes on ja on ollu.Ei käytännös mitään tekemistä pakolaisten kans,apua tarttevat on edelleen lähtömais.Nyt on räjähdys experttejä maa piukas suvakkien kainalois.

    Reply
  • Pingback: Hallituksen on kaaduttava | Vallan rakkikoira

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.