Perussuomalaiset ulos hallituksesta

Tänään on käyty hallituspuolueiden puheenjohtajien kesken neuvotteluja hallituksen jatkosta. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) katsovat, että Jussi Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa ei ole edellytyksiä jatkaa yhteistyötä.  

Päämisteri Juha Sipilä kommentoi Twitterissä hetki sitten seuraavasti: ”Keskustelut käyty. Yhteinen esityksemme kesk./kok. eduskuntaryhmille: ei edellytyksiä jatkaa yhteistyötä Halla-ahon johtaman PS:n kanssa.”

Entinen kansanedustaja James Hirvisaari kerkesi verekseltään kommentoimaan Sipilän ilmoitusta omalla värikkäällä tavallaan.

Jotain tämänsuuntaista oli pääteltävissä jo siitä, että Perussuomalaisten vastavalittu puheenjohtaja poistui vähäpuheisena Kesärannan neuvotteluista jo kahden tunnin jälkeen. Halla-ahon ja muiden hallituspuolueiden neuvotteluiden sisällöstä Halla-aho itse kommentoi vastikään Facebookissa seuraavasti:

Kävin aamulla hyvän ja asiallisen keskustelun pääministeri Sipilän ja ministeri Orpon kanssa hallitusyhteistyöstä. Tein selväksi, että nykyinen hallitusohjelma ja turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma riittävät perussuomalaisille, mutta edellytämme, että yhdessä sovitusta pidetään tarkasti kiinni. Pääministeri ilmoitti hetki sitten, että maahanmuuttoa koskevien kirjausten nykyistä tarkempi noudattaminen ei ole mahdollista, ja ettei edellytyksiä hallitusyhteistyön jatkumiselle ole. Lisää tuumaustunnilla suorassa lähetyksessä huomenna tiistaina klo 14.

Sipilän mukaan pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa järjestetään tiedotustilaisuus kello 17. Nykysuomi seuraa tilannetta.

 

13 thoughts on “Perussuomalaiset ulos hallituksesta

  • 12.6.2017 at 15:30
    Permalink

    Voiko enää selvempää näyttöä saada että kokoomus ja keskusta ovat vaihtamassa kansaa suomessa? Näiden kahden maanpettureista koostuvan puolueen pohjaton tarve Suomen täyttämiseksi kehitysmaalaisilla on jotain aivan käsittämätöntä! -moniltaosin se on jopa vasemmistoa fanaattisempaa. Kokoomuksen ja aina pettävän kepun kutsuminen oikeistolaisiksi puolueiksi tulee lopettaa välittömästi -kyseessä on kaksi rikollisjengiä jotka kilpaa myyvät suomea ulkomaiseen omistukseen ja nöyryyttävät kantasuomalaisia maksattamalla heidät syrjäyttyämään tulleiden muukalaisten elättämisen -toiminta täyttää varsin selkeästi MAANPETOKSEN tunnusmerkit.

    -Silti näitä puolueita äänestetään vuodesta toiseen -SYYNÄ AINOASTAAN PELKO OMIEN VASTIKKEETTOMIEN RAHAVIRTOJEN LOPPUMISESTA (josta parhaana esimerkkinä röyhkeästi ylituetut maanviljelijät)

    -Ahneet paskiaiset!

    Reply
    • 12.6.2017 at 16:45
      Permalink

      Täysin samaa mieltä (paitsi maanviljelijöitä koskien, vaikka itse en olekaan maanviljelijä – Suomi tarvitsee kriisiaikojen varalta jonkinasteisen ruokaomavaraisuuden).

      Reply
    • 12.6.2017 at 18:49
      Permalink

      Pitkäaikainen muisti on aina parasta. Toivottavasti kansa muistaa ja tee työtä sen virkistämiseksi.

      Reply
    • 12.6.2017 at 19:05
      Permalink

      Lähtölaukaus suurimmaksi puolueeksi. Oma kansa ensin ja PS lentoon suoralla politiikalla, suurimmaksi puolueeksi kahdessa vuodessa. Tätä nämä ko-kepulit pelkäsikin. Nykyhallituksen suorastaan rikollinen toiminta johtaa kaaokseen.

      Reply
  • 12.6.2017 at 15:51
    Permalink

    Antoiko Halal-Ahon puheenjohtajuus Sipilälle ja Orpolle ikkunan paeta tekojaan ja siirtyä syrjään?

    Vai miten tämä tulee käytännössä jatkumaan? Halal-Ahon paheksunta on vain selkeä scapegoat.

    Reply
  • 12.6.2017 at 15:56
    Permalink

    Sipilä on aiemmin vaatinut hallituspuolueilta tiukasti hallitusohjelman toteuttamista, mutta nyt ei sitten saakaan toteuttaa yhdessä sovittua ohjelmaa. Ilmeisesti maahanmuuttoasiat oli otettu ohjelmaan mukaan vain silmänlumeeksi ja Soini oli hyväksynyt sen, ettei niitä ole aikomustakaan panna käytäntöön. ”Mitä vain vaaditte, herrat Sipilä ja Orpo, kunhan annatte minulle ulkoministerin viran.” Käsky olla tiukentamatta mamu-politiikkaa on takuuvarmasti tullut EU:n johdolta ehdottomana määräyksenä.

    Reply
    • 12.6.2017 at 18:59
      Permalink

      Mitä Suomi hyötyy sillä useimmat Itä-Euroopan maat vastustavat hallitsematonta maahanmuuttoa. Miksi Suomi ei olisi samassa rintamassa koska rikollisuus lisääntyy, naiset menettävät ihmisoikeutensa mutta kansanedustajat eivät ole kansan asialla. Missä he ovat he haluavat vain luoda uhreja vain rahalla on valtaa. Koskaan heiltä ei saa minkäänlaista vastausta ovatko he samaa kansaa?

      Reply
  • 12.6.2017 at 16:07
    Permalink

    Tämä on kuin kappale suomalaista oikeushistoriaa,kyllä aina ”syyllinen”löydetään ja jos järkiperäisiä perusteluja ei löydy,niin perusteella” kuu on juustoa”voidaan päättää mitä vaan.

    Reply
  • 12.6.2017 at 16:09
    Permalink

    Kyllä se Sipilä pitää saada vittuun hallituksesta kusettamasta valtion rahoja.eli veronmaksajien

    Reply
    • 13.6.2017 at 06:47
      Permalink

      Ei riitä! Se pitää saada vastuuseen maanpetoksesta ja Suomen kansan joukkotuhonnan ajamisesta. Samoin kuin Stupido, Sioni ja muut maanpetturit.

      Reply
  • 12.6.2017 at 17:43
    Permalink

    Kun sananvapaus ja demokraattinen vaikutusmahdollisuus viedään, kansalle jää kaksi vaihtoehtoa: kuihtua hiljaa pois tai kapina. Surullisinta tässä on se, että petturit löytyvät omasta kansasta ja sen päättäjistä.

    Reply
  • 12.6.2017 at 21:05
    Permalink

    Pirupari Orpo-Sipilä , ei edusta Suomen kansaa. Pressa Niinistökin menettänyt täysin tolkkunsa..

    Perussuomalaisten pitää nykyisessä tilanteessa ehdottomasti asettaa oma presidenttiehdokas. Laura Huhtasaari on paras ehdokas ja monien mielissä muutenkin 😉

    Reply
  • 13.6.2017 at 06:48
    Permalink

    Sauli Niinistöllä ei ole ollutkaan tolkkua, sillä se valehteli Lipposen hallituksessa Euron erillisestä kansanäänestyksestä, jotta suomalaiset saatiin liittymään sionistien EU-liittovaltioon. Lisäksi se on käyttänyt kahta maagista sanaa, osoittaen näin olevansa sionistien marionetti. Nuo sanat ovat ”uusi maailmanjärjestys”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.