Ville Niinistö uskoo: Puolueiden kannatus uusilla vaaleilla paras mittari

Tänään Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) käyvät hallitusneuvotteluja uuden perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon kanssa.

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistön mukaan kokoomuksen ja keskustan pitäisi luopua suuresta osasta puolueidensa arvopohjasta, mitkä poikkeaa hyvin paljon linjasta mikä on perussuomalaisilla. Esimerkiksi Niinistö nostaa arvoista liberaaliuden ja tasa-arvoa edistävän linjan. Niinistö kommentoi myös seuraavasti:

”Kaikkein huonoin vaihtoehto Suomelle olisi se, että tulisi parin vuoden räpeltävä heikolla enemmistöllä toimiva hallitus, joka ei pysty toimimaan vahvasti”

Niinistön mukaan enneaikaiset vaalit olisi paras tapa mitata kannatus puolueiden nykylinjalla. Hänen näkemys on, että Halla-ahon myötä perussuomalaisten linjat ovat muuttuneet.

Asiasta uutisoi: MTV

7 thoughts on “Ville Niinistö uskoo: Puolueiden kannatus uusilla vaaleilla paras mittari

  • 12.6.2017 at 10:07
    Permalink

    Mitäs jos käykin niin, että kaikkien terrori-iskujen jälkeen kansalaiset ovatkin sitä mieltä, että nyt Perussuomalaiset on ainoa puolue, jolla on tahtotila estää kansalaisten turvallisuuden kannalta huonon aineksen saapuminen maahan, joko elätettäväksi verovaroilla tai elämään ”maan alla”; ja äänestävät PS:n vaalivoittoon?

    Ottaako Niinistö sen riskin, että tämä ”ituhippien utopiapuolueensa” häviää puoluekartalta PS:sta tulee suurin puolue?

    Reply
  • 12.6.2017 at 10:33
    Permalink

    Mistä ”puolueiden arvopohjasta”?? Eihän Suomalaisilla puolueilla ole arvopohjaa. Kaikki anetaan/myydään sille joka lahjoo eniten. Tai antaa suurimman kuukausipalkan oman pestin jälkeiseen elämään. Raha ja korruptio puhuu Suomessa ja koko EU:ssa. Puolueilla ei ole ollut arvopohjaa sitten -60 luvun. Sen jälkeen ollaan oltu rähmällään länteen ja otetti kiltisti vastaan kaikki mikä sieltä tulee. Ja vielä kiitety päälle.

    Reply
    • 12.6.2017 at 14:10
      Permalink

      Suomessa valtaa pitävät seteliselkärankaiset ja muillakin tavoin lahjotut, Suomea ja kantasuomalaisia tuhoon ajavat
      maanpetturit.

      Reply
  • 12.6.2017 at 12:21
    Permalink

    Kyllähän vaalit hyvä mittari on, mutta kun on se golmansach mulukkaamas vaalituloksia.

    Reply
    • 12.6.2017 at 14:12
      Permalink

      Valitettavasti on pakko todeksi myöntää mitä sanot.

      Reply
  • 12.6.2017 at 23:51
    Permalink

    Ville dillen mielestä tässä maassa siis pitää pitää vaalit joka toinen vuosi ja jos ei tulos miellytä niin vaikka joka vuosi.

    Reply
  • 13.6.2017 at 07:47
    Permalink

    Persut kun voittaa ensi vaalit, kukaan ei halua mukaan hallitukseen!
    Ts. Toisinajattelijoide pitäisi saada yksin enemmistö eli yli 50% äänistä.
    Kävisipä niin!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.