Hallitus ei eroakaan – Sipilän ja presidentti Niinistön tapaaminen peruttu

Päämininisteri Juha Sipilän ja presidentti Sauli Niinistön tapaaminen on peruttu.

Ylen uutisten mukaan Sipilä oli jo matkalla tapaamaan presidentti Niinistöä, mutta tapaaminen peruttiin, koska sitä ei enää tarvittu.

Tilanteen nopean muutoksen aiheutti se, että valtaosa Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä erosi ryhmästä ja perusti oman ryhmänsä. Lähtijöiden joukoissa olivat kaikki perussuomalaiset ministerit.

Uutisoimme Perussuomalaisten hajoamisesta aiemmin:

Pääministeri Sipilä vahvisti median eteen tullessaan, että hallituksen kokoonpano säilyy ennallaan eikä ministerivaihdoksia tule.  Kokoomus ja Keskusta eivät tarvitse muita puolueita hallitukseen tilanteessa, jossa yhteistyö jatkuu Perussuomalaisista irtautuneen Uusi vaihtoehto -ryhmän kanssa nykyisen hallitusohjelman puitteissa.

2 thoughts on “Hallitus ei eroakaan – Sipilän ja presidentti Niinistön tapaaminen peruttu

 • 13.6.2017 at 15:55
  Permalink

  Suomen kansan suurin kusetus. Jos tästä jotain hyvää seuraa, niin toivottavasti loputkin suomut tipuu suomalaisten silmistä. Mädätyksen ennätys, jossa Suomea viedään kohti lopullista EU tuhoa. Tsemppiä Jussi.

  Reply
 • 13.6.2017 at 17:08
  Permalink

  Kyseessä on suomen rajojen ulkopuolelta johdettu vallankaappaus -tarkoitus on tehdä rakkaasta isänmaastamme EU-mafian osavaltio ja ajaa Suomi täyteen tänne kuulumattomia kehitysmaalaisia.

  -Tämä ei käy!

  Reply

Vastaa