Kari Kulmala eroaa perussuomalaisista – Onhan minulla vielä työni poliisina

Eilen pohjoiskarjalainen perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen kertoi jättävänsä politiikan tämän eduskuntakauden jälkeen. Tänään kansanedustaja Kari Kulmala ilmoitti eroavansa perussuomalaisista.

Pentti Oinosen kertoo, että ei voi asettua sellaisen politiikan taakse, mitä Halla-ahon perussuomalaiset tulevat tekemään. Hän kommentoi myös seuraavasti:

”Maata täytyy johtaa muutenkin, kuin vain maahanmuuttopolitiikkaa tekemällä. Talous ei kohene ja työllisyys parane vain maahanmuutosta puhumalla.”

Eilen vielä Kari Kulmala sanoi, että Halla-ahon valinta ei vaikuta hänen suunnitelmiinsa ja toivoi, että aloitteleva puoluejohto saisi työrauhan ja sanoi vielä:

”Olenko ehdolla seuraavissa eduskuntavaaleissa, se on vielä auki, kunnanvaltuustossa tuli jälleen jatkoa neljäksi vuodeksi. Jos työ eduskunnassa päättyy, onhan minulla vielä toki työni poliisina.”

Tänään kuitenkin Kulmala kertoi facebookissa eroavansa perussuomalaisista:

”Olen päättänyt erota perussuomalaiset-puolueesta, koska se ei ole enää samanlainen, kuin mihin olen alun perin liittynyt. Tällä hetkellä minulla ei siis ole poliittista kotia.”

Asiasta uutisoi: karjalainen

2 thoughts on “Kari Kulmala eroaa perussuomalaisista – Onhan minulla vielä työni poliisina

  • 13.6.2017 at 13:59
    Permalink

    Mutta varmaa on se ,ettei talous parane avoimien ovien aikana. Velka kyllä lisääntyy ja muut ongelmat. Ainoa mikä etenee on bildberiläisten kalergisuunnitelma.

    Reply
  • 13.6.2017 at 16:10
    Permalink

    Tuota-tuota, voisitko selittää miten työllisyys paranee haalimalla maahan väkeä kolmansista maista? Väkeä, jonka ammatti- ja kielitaidon taso ei välttämättä riitä edes entisaikojen sekatyömiehen tehtävään. Tehtävään, jota ei ole ollut olemassa vuosikymmeniin, koska kouluja käymättömällä ei ole seinien pystyssä pitämistä kummempaa virkaa yhteiskunnassa, joka rakentuu vain ja ainoastaan koulutetun väen työpanokseen. Edes roskia ei voi kerätä tienvarsilta ilman koulutusta.

    Tulijoissa voi olla muutama prosentti korkeammin koulutettua väkeä, mutta tutkinnot eivät suurella todennäköisyydellä vastaa länsimaisia tutkintoja. Tiede ja teknologia ovat suunnattoman harppauksen pidemmällä täällä kuin esiteollistuneissa kehitysmaissa, joista tulijoiden suurin joukko tällä hetkellä on. Meidän on kerättävä rusinat tulijapullasta, jos aiomme menestyä tulijoiden avulla. Kaikki muu on taantumiseen johtavaa toimintaa, niin yhteiskunnallisesti, teknologisesti kuin taloudellisestikin.

    Suomi ei kaipaa halpatyövoimaa. Niin halpaa työvoimaa tänne ei saakaan, että sillä saataisiin takaisin Kauko-Itään globalisaation myötä menetettyä tuotantoa. Nykyisille ns. hanttihommille on jo tekijänsä, lisää ei kaivata.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.