Perussuomalaisten valtiosihteeri jättää puolueen

Perussuomalaisten valtiosihteerinä toiminut Samuli Virtanen jättää puolueen ja siirtyy uuden hallitusryhmän valtiosihteeriksi.

Virtanen on tänään vahvistanut eroavansa ja kertoo, että eduskuntaryhmästä loikanneet ministerit ovat toivoneet, että hän jatkaisi tehtävässään hallituskauden loppuun. Hän kertoo myös, että asiassa ei ollut paljon mietittävää ja lisää:

”Poliittinen kotini paloi maan tasalle Jyväskylässä. Sitä ei enää ole.”

Ulkoministeri Timo Soinin lehdistöasioista vastaava erityisavustaja Riikka Taivassalo sanoo, että ei ole ehtinyt ajatella asiaa sen enempää. Taivassalo on perussuomalaisten jäsen.

Asiasta uutisoi: iltalehti

5 thoughts on “Perussuomalaisten valtiosihteeri jättää puolueen

  • 14.6.2017 at 12:06
    Permalink

    Virtanenkin oli siis sionistien agentteja. Perussuomalaiset alunperin profiloitui kansallismieliseksi puolueeksi jota sionisti-soini kätyreineen käänteli kuin takkia selässään, aina sinne päin mistä eniten herui hunajaa.

    Ja nyt kun jäsenistö sanoi jyrkän ”ei” tälle pelleilylle ja kabinettisopimuksille, demokratia ei sopinutkaan kaikille. Ehkä heidän mielestään demokratia toimii vain silloin kun se on sama kuin oma mielipide.

    Reply
    • 10.11.2017 at 09:14
      Permalink

      Ei siionistien agentti, mitä höriset?
      Jesuiittakoira Soinin kätyri.
      Opi tuntemaan vastustajasi ja itsenäisen Suomen viholliset.

      Reply
  • 14.6.2017 at 12:09
    Permalink

    Raharuotojen usko demokratiaan on yhtä aitoa kuin suvaitsevaisten avaramielisyys.

    Reply
  • 14.6.2017 at 13:13
    Permalink

    Jälleen yksi suomensyöjä

    Reply
  • 14.6.2017 at 15:41
    Permalink

    Tämä taitaa olla se sama Virtanen, jolla oli jotain rumaa sanottavaa sen aikaisesta puolueen varapuheenjohtaja Tynkkysestä? Joutaakin mennä, ehkä jopa hyvä, että menee.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.