Onnettomuus Yellowstonen kansallispuistossa – mies putosi kiehuvan kuumaan lähteeseen

Yhdysvaltalainen Yellowstonen kansallispuiston työntekijä putosi kuumaan lähteeseen työtehtävissä tiistaiyönä.

21-vuotias Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva puistotyöntekijä oli onnettomuuden sattuessa seitsemän muun ihmisen seurassa. Tarkkaa tapahtumien kulkua ei kuitenkaan tiedetä.

Uhri loukkaantui vakavasti pudottuaan kiehuvaan ja happopitoiseen veteen. Hänet kuljetettiin välittömästi sairaalaan, jossa hänen tilansa sanotaan olevan kriittinen, mutta vakaa.

Edellisen kerran viime vuoden kesäkuussa Yellowstonen kansallispuistossa kuoli mies pudottuaan myös kuumaan lähteeseen. Puistossa onkin ehdottoman kiellettyä poistua merkatuilta poluilta.

Lähde: CBS NEWS

 

 

2 thoughts on “Onnettomuus Yellowstonen kansallispuistossa – mies putosi kiehuvan kuumaan lähteeseen

  • 15.6.2017 at 21:18
    Permalink

    Tuttu työ tekee varomattomaksi. Rutiini on kuoleman paras ystävä. Aivan kuten eläinten kesyttäjäkin. Leijona kehrää ja nuolee 500 kertaa. 501. kerralla käy kurkkuun kiinni.

    Reply
  • 15.6.2017 at 23:31
    Permalink

    ”Puistossa onkin ehdottoman kiellettyä poistua merkatuilta poluilta.” Kyseessä oli työntekijä ja ne saa ja poistuukin merkatuilta poluilta. Ikävä tapaus silti. Rutiini voi joskus pettää.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.