Mies ampui kuvauskopterin alas Asikkalassa

Myöhään torstai-iltana oltiin tekemässä mainosvideota kauko-ohjattavalla kuvauskopterilla. Kopterin ohjaaja oli hetkeksi menettänyt näköyhteyden kopteriinsa puuston takia. Tällöin kuului kaksi laukausta ja yhteys kopteriin hävisi.

Paikalle tullut poliisipartio meni tontille, jonka yläpuolella kopteri oli hävinnyt. Paikalta tavattiin noin 60-vuotias mies, jolla on kesäasunto tontilla. Mies kertoi kopterin tulleen tonttinsa yläpuolelle. Mies koki kopterin häiritseväksi tekijäksi ja ampui sen omistamallaan haulikolla alas.

Poliisipartio otti miehen käyttämän haulikon haltuunsa mahdollista takavarikointia varten. Ampujaa epäillään vahingonteosta.

Lähde: Poliisi

One thought on “Mies ampui kuvauskopterin alas Asikkalassa

  • 16.6.2017 at 15:16
    Permalink

    Ei miestä voida epäillä vahingonteosta. Lain mukaan jos naapurissa tehdään videota niin siitä pitää ilmoittaa kaikille joiden etua tai omaisuutta se voi koskea. Ja koska naapurille ei oltu ilmoitettu, niin hän toimi ihan oikein. Kaikkea ei tarvitse sietää.

    Toivottavasti tämä toimii oppina ja ojennuksena kopterikuskeille. Ja sitten lisätietona, ei siihen kopteriin tarvitse kohdistaa kuin ilmakivääri, niin jo sillä se putoaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.