Käänteiden jälkeen vihreiden uusi puheenjohtaja valittu

Vihreiden puheenjohtajuudesta luopuva Ville Niinistö piti jäähyväispuheensa, vihreiden puoluekokous on Tampereella. Tuloksen julkistaminen viivästyi, koska laatikollinen ääniä oli unohtunut Helsinkiin.

Ville Niinistö sanoi puheessaan:

” Me pidämme liian usein arvokkaita asioita itsestään selvyyksinä. Toivon, että ensi eduskuntavaalien päätavoitteidemme joukossa on koulutuksen rahoituksen nostaminen takaisin Sipilän hallituksen leikkauksia edeltäneelle tasolla.”

Vihreiden puheenjohtajuutta tavoitteli kuusi ehdokasta.Puolueen jäsenistä lähes 5 800 käyttivät äänioikkeuttaan, se on 66%. Vihreät valitsivat siirtoäänivaalilla uuden puheenjohtajan ja hän on Touko Aalto. Toiseksi kisassa jäi Emma Kari.

3 thoughts on “Käänteiden jälkeen vihreiden uusi puheenjohtaja valittu

  • 17.6.2017 at 22:17
    Permalink

    Vihreät, entiset Kommunistit. Silloin kun Neuvostoliitto hajosi niin Kommunisteille tuli suuri tarve löytää yhteiskunnan politiikassa itselleen uusi paikka. Niimpä niistä tuli Vihreitä. Ja kun Vihreät eivät saaneet tuulta purjeidensa alle (kuten eivät kommunistitkaan) niin sitten otettiin homot mukaan politiikkaan. Ja kun vieläkään ei ollut tarpeeksi kannatusta, niin sitten tulivat riveihin kaikki eriväriset ihmiset.

    Odotan mielenkiinnolla minkä palkkioviran Ville saa kunniakkaasta EU-lobbauksestaan sekä erilaisten päästömaksujen hyväksyttämisestä yksityisten tahojen eduksi.

    Reply
  • 17.6.2017 at 23:15
    Permalink

    Toivottavasti tämä sekopäinen liike hiipuu nopeasti, on nimittäin sellaista ääriainesta joukossa että huh huh.

    Reply
  • 18.6.2017 at 13:53
    Permalink

    Vihreet on mielenvikaisten puolue ja jotkut hullut vielä äänestää niitä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.