Marjaana Toiviainen: ”Minulla ei ole rahaa tulla mielenosoitukseen – Olen maalla”

Marjaana Toiviainen kutsuu ihmiset ja erityisesti Keskustalaiset ja Kokoomuslaiset hallituksen vastaiseen mielenosoitukseen.  Facebookissa ilmoitetaan mielenosoituksen nimeksi ”Hallituksen on erottava”.

 

Toiviainen kirjoittaa facebookkiin seuraavasti:

 

KUTSU! NÄHDÄÄN PIAN!

Rakkaat ystävät, ERITYISESTI KESKUSTALAISET JA KOKOOMUSLAISET!
Jos haluat hallituksen, joka ei sorra ketään ihmistä ja kohtelee jokaista saman arvoisena, täällä tavataan.

Tuo lapsesi, mummosi, rakkaus sydämestäsi. Tuo pelkosi, tuo yksinäisyytesi. Tuo muusikkoystäväsi. Tuo äitisi. Tuo nälkäsi ja janosi. Tuo kaipauksesi. Tuo banderollisi.

Jätä kotiin vihasi, kaikki millä voisit toista ihmistä satuttaa.
Nähdään täällä!

Itse en pääse, koska tulin maalle ja nyt ei ole rahaa tulla takaisin kaupunkiin. OTTAAKO PÄÄHÄN?! OTTAA! Tulisin, jos olisi yhtään rahaa. Mutta olen hengessä mukana!

Olen kotoisin SMP-keskustalais-kokoomuslaisesta suvusta, ja tiedän, että isoisäni tulisi paikalle. Rakkaat keskustalaiset ja kokoomuslaiset: menkää mun puolesta. Rukoilen, pyydän. Viekää rakkauden ja oikeuden sanomaa mennessänne. Meille mahtuu majoittumaan kaksi, ja muutenkin helsinkiläiset on sellaisia, että sinne mahtuu nurkkiin, jos ei haittaa se, että tilat on pienet.
Osoitetaan, että me ollaan maa, joka osaa rakentaa rikkomisen sijasta, rakastaa vihan sijasta, toivoa epätoivon sijasta. ME OLLAAN SE MAA. Mennään ja tehdään se.

Marjaana Toiviainen Facebook

9 thoughts on “Marjaana Toiviainen: ”Minulla ei ole rahaa tulla mielenosoitukseen – Olen maalla”

  • 17.6.2017 at 08:15
    Permalink

    Joo tule marjaana maalaamaan mun talo, itse en viitsi koska makaan sohvalla ja viitsi. Ota mukaasi omat ruuat ja pensseli. Nähdään.

    Reply
  • 17.6.2017 at 08:20
    Permalink

    Tuo nainen on aivan sairas….se sekoittaa lähimmäisen rakkauden elatusvelvollisuuteen. Miten kirkko sietää tätä teatteria?

    Reply
  • 17.6.2017 at 09:43
    Permalink

    Miten sillä ei nyt ole rahaa? Papin palkka juoksee koko ajan.

    Sinnikkyydestä ja periksiantamattomuudesta ei voi ainakaan moittia. Ikävä kyllä hänkään ei näe Suomalaisten kurjuutta ja nälkää. On helpompi auttaa heitä jotka ovat kaukana tai etäisiä kuin niitä jotka ovat lähellä sillä läheisten hätä koskettaa ja luo pelkoja että minullekin voisi käydä noin.

    Reply
  • 17.6.2017 at 10:15
    Permalink

    Menikö Toiviaisen rahat matujen persiiseen… Onhan pastorilla nyt kohtuu palkka kuitenkin.

    Reply
  • 17.6.2017 at 11:02
    Permalink

    No eikös meidän ny pitäis kerätä Marjaanalle rahat pussipilettiin, niin saatais taas nauraa sen vouhkaamiselle Suurmursun skriimissä – tuskin sekään paukapää malttaa pysytellä tuolta poissa.

    Reply
  • 17.6.2017 at 13:21
    Permalink

    Olisin mielelläni auttanut,mutta laitoin jokaisen latini etelä Amerikan sademetsien suojeluun.

    Reply
  • 17.6.2017 at 13:55
    Permalink

    Jos Toiviainen haluaa maan, jossa kaikilla on hyvä olla, miksi se sitten hyysää muslimeja.

    Reply
  • 18.6.2017 at 12:25
    Permalink

    Minäkään en pääse paikalle -kaikki rahat on sijoitettu tänne rahdattuihin muslimi -kultamuniin ja nyt odotetaan milloin moniosaajia alkaa kuoriutumaan.

    -Kohta loppuu rahahuolet kaikilta Suomalaisilta!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.