Mielenosoituksessa pidätettiin parikymmentä ihmistä

Lauantaina pidätettiin Yhdysvaltain Minnesotassa parikymmentä ihmistä, jotka vastustivat poliisin vaputumista syytteistä, joka ampui mustan miehen. 

Perjantaina poliisi, joka ampui mustan miehen, vapautui syytteistään ja ja tänään lähes 1 500 mielenosoittajaa kokoontui Yhdysvaltojen Minnesotaan osoittamaan mieltään poliisin vapautumista syytteistä. Mielenilmauksessa pidätettiin parikymmentä ihmistä.

Syytteistä vapautettu poliisi ampui viime vuoden heinäkuussa  Philando Castilen. Ensin poliisi pysäytti Castilen ohjaaman auton rikkinäisen takavalon takia.

Menehtyneen Castilen tyttöystävä on kertonut hänen sanoneen poliisille ennen ampumista, että hänellä on aseenkantolupa ja ase mukanaan ja, että hän ottaa rahapussin esille. Poliisin luuli, että Castile ottaisi aseen esiin.

Asiasta uutisoi: lapinkansa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.