Unkarin pääministeri: Hallituksen voi ajaa nurkkaan

Unkarissa ennätysmäärä kansalaisia otti osaa kansalliseen konsultaatioon siirtolaisten vastaanottamisesta. 

Unkarin pääministeri Viktor Orban sanoi perjantaina haastattelussa, että Unkarilaiset ovat tehneet päätöksensä eivätkä halua nähdä laittomia siirtolaisia maassa. Lisäksi hän sanoi, että kukaan ei voi pakottaa Unkaria muuttamaan sen suhtautumista maahanmuuttoon ja lisäsi:

”Hallituksen voi ajaa nurkkaan tai antaa sille iskun vyön alle, mutta kokonaiselle kansakunnalle sitä ei voi tehdä.”

Orban jatkaa, että hänen mukaansa tarkoittaa, koska ennätysmäärä Unkarilaisia otti osaa siirtolaisten vastaanottamista koskevaan kansalliseen konsultaatioon, että kansakunta etsii mahdollisuuksia estää toisiin kulttuureihin ja sivilisaatioihin kuuluvia ihmisiä maahan.

Orban sanoi, että Unkari on aina kunnioittanut saksalaisia ja odottavan myös heiltä samaa ja kehoitti:

”Jättämään meidät rauhaansen sijaan, että sotkevat meidät mukaan vaalikampanjaansa.”

Lopuksi Orban sanoi :

”Me tahdomme unkarilaisen Unkarin ja eurooppalaisen Euroopan, emmekä tule ottamaan osaa Unkarin tai Euroopan muuttamista koskeviin kokeiluihin, joissa Euroopan kulttuuriperinteet pyyhkäistään syrjään ja korvataan muiden kulttuurien sekoituksella, uskonnoilla ja maailmankatsomuksilla, sekä annetaan ihmismassojen saapua ilman mitään kontrollia.”

Asiasta uutisoi: kansalainen

 

 

2 thoughts on “Unkarin pääministeri: Hallituksen voi ajaa nurkkaan

  • 18.6.2017 at 11:52
    Permalink

    Minulla sitten käy kateeksi Unkarilaisia kun heillä on niin jämäkkä pääministeri. Verratkaa meidän vässykkään, tähän sipilään.

    Reply
  • 18.6.2017 at 11:54
    Permalink

    Nämä entiset itä-blockin maat ovat osoittaneet yllättävää suoraselkäisyyttä EU:n aivopieruja vastaan. Ja nyt kun ne aloittavat eroprosessit EU-liittovlatiosta, ei maksajiksi jää kuin Suomi.

    EKP:n johtaja varoitti jo pankkeja siitä että niiden tulisi hankkia lisää vakuuksia itselleen. Joka yön kun kaikista euroopan pankeista kassaan tulevat rahat siirretään numerona EKP:n tilille. Ja niitä rahoja sitten EKP jakaa milloin minnekkin. Eli, pankki joka ottaa vastaan ihmisten rahat, joutuu antamaan ne EKP:lle ja sen jälkeen hymyillen näyttelemään että kaikki on hyvin. Vaikka totuus ei voisi olla kauempana.

    N,itä-blockin maat saivat rahaa investointeihin, ne pitävät rajat kiinni ja niillä menee nyt hyvin. Toisin kuin meillä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.