Yksi kuollut, 8 loukkaantunut Lontoossa: Auto Finsbury Parkin moskeijasta poistuvien päälle

Ajoneuvo on ajanut väkijoukkoon Lontoon Finsbury Parkissa, Seven Sister Roadilla, kertoo BBC tänään (19.06.). Useita henkilöitä viety sairaaloihin, ja poliisi on pidättänyt auton kuljettajan.

Kuljettajan epäillään ajaneen auton Finnsbury Parkin moskeijasta poistuneeseen väkijoukkoon pian puolenyön jälkeen.

Asiasta uutisoi BBC 19.06.2017, BBC Abu Hamzasta 09.12.2015. Yle 20.05.2015. Yle 07.10.2012.

Finnsbury Parkin suurmoskeija perustettiin Englannin valtion näkyvällä tuella, ja sen avulla toivottiin edistettävän maahanmuuttajien kotoutumista. Avajaisia kunnioitti läsnäolollaan prinssi Charles. Kun moskeijan imaamiksi pääsi egyptiläissyntyinen ja mm. Afganistanissa sotinut Abu Hamza al-Masri, Finsburysta muodostui radikaalin islamin levityskeskus.

Abu Hamza kertoo menettäneensä toisen kätensä ja silmänsä jihadissa, mutta Afganistanissa samaan aikaan hänen kanssaan al Qaedassa toiminut tietolähde väittää hänen vammautuneen rakentaessaan pommia. Abu Hamza on myöhemmin luovutettu Britanniasta USA:han terrorismista syytettynä. New Yorkissa Abu Hamza tuomittiin elinkaudeksi vankilaan osallistumisesta teroritekoihin.
3 thoughts on “Yksi kuollut, 8 loukkaantunut Lontoossa: Auto Finsbury Parkin moskeijasta poistuvien päälle

 • 19.6.2017 at 11:40
  Permalink

  Musulmanit saa mastaa omaa lääkettään.Helvetin hyvä juttu. Nehän vinkuu sharia lakia, tässä tuli vähän vanhempaa hamurabin laki: silmä silmästä.

  Reply
 • 19.6.2017 at 12:27
  Permalink

  Manchesterissa toukokuulla tapahtuneen iskun jälkeen Puolan naispääministeri sanoi puheessaan maan parlamentissa hyökkäämällä Euroopan poliittista eliittiä vastaan:

  ””Me emme tule ottamaan osaa Brysselin eliitin hulluuteen. […] Me haluamme auttaa kansaa, emme poliittista eliittiä. […] Minne olet menossa Eurooppa? Nouse polviltasi ja horroksestasi tai sinä tulet itkemään lastesi perään päivittäin.

  Jos ette pysty näkemään tätä – jos ette pysty näkemään että terrorismilla on potentiaalia satuttaa jokaista Euroopan maata ja jos luulette että Puola ei tule puolustamaan itseään, te menette käsikädessä niiden kanssa jotka osoittavat aseella Eurooppaa, meitä kaikkia vastaan.

  Se pitää sanoa ääneen ja kainostelematta: Tämä on hyökkäys Eurooppaa, kulttuuriamme ja perinteitämme vastaan.”

  Pääministeri lopettaakin puheensa kysymällä Euroopan kansoilta haluammeko heikkoja vai vahvoja politiikkoja johtamaan maitamme:

  ”Haluammeko politiikkoja jotka sanovat että meidän täytyy tottua hyökkäyksiin ja kuvailevat hyökkäyksiä yksittäistapauksiksi, vai haluammeko vahvoja politiikkoja jotka näkevät vaaran ja taistelevat sitä vastaan tehokkaasti?”

  Puolan hallinto tunnetaan tiukoista kannanotoista Puolan kansan puolesta. Kansansa edun puolustamisesta hallitus on saanut globaalin eliitin vihat niskaansa.” – Tästä kertoi M a g n e e t t i m e d i a 27.5.2017.

  Mitä tekee meillä EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostuva maanpetturihallitus? Käy sotaa mm. palkkaamiensa 200 nettikytän avustamina tavallisia kantasuomalaisia vastaan. Huipentumaa on jopa vanhojen naisihmisten komentaminen kuulusteltavaksi, kun ovat perustuslain turvaamaa sananvapauttaan käyttäen arvostelleet maahantunkeutuneiden vierasmaalaisten elättämistä leikkaaamalla pienituloisilta kantasuomalaisilta, ks. vajaan 8 minuutin video: http://mvlehti.net/2017/06/18/video-leidit-lavalla-kiihottavia-kertomuksia-kiihottamisesta/

  Reply
 • 19.6.2017 at 13:58
  Permalink

  Noita ajoja pitäis olla vähintään tuhat tai kymmenen tuhatta tai koko muslimisiat pitäis häätää pois länsi maista niin sitten olis jotenki puntit tasan.

  Reply

Vastaa