Tohmajärveltä löytyi ammuttu susi – Poliisi epäilee törkeää metsästysrikosta

Poliisille tehtiin maanantaina 19.6.2017 ilmoitus Tohmajärvellä Ahvenvaaran Heinälamminkankaalta löytyneestä kuolleesta sudesta. Suden ruhossa olevien vammojen perusteella on syytä epäillä, että sutta on ammuttu. Suden ruho lähetetään tutkittavaksi Eviralle. Poliisi on käynnistänyt asiassa esitutkinnan epäillystä törkeästä metsästysrikoksesta, josta säädetty ankarin rangaistus on 4 vuotta vankeutta.

Suden ruho oli jo mätänemistilassa, joten tarkka tapahtuma-aika tai mahdollinen ampumapaikka ei ole poliisin tiedossa. Poliisi pyytää rikosepäilyyn liittyviä vihjetietoja. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan numeroon 0295 456 342 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi(at)poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Tohmajärveltä löytyi ammuttu susi – Poliisi epäilee törkeää metsästysrikosta

  • 20.6.2017 at 12:41
    Permalink

    Suomalainen ampuu suden niin saa 4v vankeutta. Matu raiskaa nuoren suomalaisen tytön niin saa vuoden ehdonalaista.

    Reply
  • 20.6.2017 at 17:39
    Permalink

    Punahilkka on nykyisissä tarinoissa paljon vähempiarvoinen kuin susi ja metsästäjä suuri roisto. Jos gulagulajumba raiskaa punahilkan, niin susi saattaa syödä sen. Lieviniskö rikos silloin, jos metsästäjä ampuisi suden ennen kuin se syö gulagulajumban( tai hassanin ) ?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.