Eläimiinsekaantumisbordellit leviävät Saksassa

Eläimiinsekaantumisbordellit leviävät Saksassa nopeammin kuin koskaan lain takia, joka sallii eläimiinsekaantumisen.

Eläintensuojeluviranomainen Madeleine Martin sanoo, että nykyiset lait eivät suojele eläimiä eläimiinsekaantujilta, jotka yhä useammin onnistuvat selittämään eläimiinsekaantumisensa elämäntapavalinnaksi.



Eläimiinsekaantuminen putosi pois Saksan laista vuonna 1969, mutta viime vuosina eläimiisekaantuminen on lisääntynyt huomattavasti.

Saksassa on nykyisin jopa eroottisia eläintarhoja, joissa Saksassa oleskelevat voivat sekaantua erilaisiin eläimiin laamoista vuohiin.

Asiasta kirjoitti Daily Mail: Bestiality brothels are ’spreading through Germany’ warns campaigner as abusers turn to s*x with animals as ’lifestyle choice’. Alkuperäinen uutinen on vuodelta 2013. Uutista on viimeksi päivitetty vuonna 2016.

7 thoughts on “Eläimiinsekaantumisbordellit leviävät Saksassa

  • 22.6.2017 at 06:36
    Permalink

    Vuohennussijoiden määrähän on Saksassa kasvanut reippaasti vuodesta 2015 alkaen.

    Reply
  • 22.6.2017 at 08:52
    Permalink

    Öööö ”maassa oleskelevat”… Siksikös matut pysähtyvät sinne ensi kerran ennenkuin miettivät missä EU-maasta koittavat Asyyli lottoa?

    Reply
  • 23.6.2017 at 13:49
    Permalink

    Saksan rappio 30 ja 40-lukujen jälkeen on ollut aivan järkyttävää seurattavaa -juutalaiset ja muslimit ovat maailman syöpä!

    Reply
    • 23.6.2017 at 21:19
      Permalink

      Enemmistö eläinbordellien asiakkaista Tanskassa oli naisia, sittemmin ne kiellettiin.

      Reply
  • 24.6.2017 at 12:02
    Permalink

    Nimimerkki Talvisodan henki. Juutalaiset eivät ole mikään syöpä.. He ovat maailman älykkäin kansa. He eivät ole täydellisiä, he eivät elä vielä täysin Jumalan tahdon mukaan, eivätkä tunnusta Jeesusta messiaakseen, mutta he tulevat vielä kääntymään Jeesuksen puoleen ja Israel tulee olemaan vielä koko maailman keskus. Jumala itse puuttuu vielä asiaan ja nostaa omaisuuskansansa koko ihmiskunnalle esimerkiksi Jumalan huolenpidosta ja Jumalan lupauksista. Tämän voi jokainen lukea Raamatusta. Israelin olemassaolo ja sen uusi syntyminen on Jumalan ihme johon edes Luther ei aikanaan uskonut. Raamattu on etukäteen tarkasti kertonut sen miten esim Israelin ympärillä olevat kansat siihen suhtautuvat. Ps. 83:5 – He sanovat: ’Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta.’ .Esim Iranin sekä hamasin johtajat ovat jatkuvasti uhonneet hävittää koko Israelin maan päältä ja ajamaan heidät mereen. Mutta se ei tule onnistumaan koska Jumala itse suojelee omaisuuskansaansa. Sakarja 12:3 toteaa: ” Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan”. Ja vasta tämän jälkeen tapahtuu Israelin kokosydäminen kääntyminen Jumalan puoleen. Sakarja 12:10 ”Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista”. Olen myös ymmärtänyt että Israelkin tulee kärsimään suuri menetyksiä tulevissa sodissa.

    Huomasitteko VT:n profetiassa sanat: ”jonka he ovat lävistäneet”. Ts selvä ennustus Jeesuksesta, joka ristillä joutui keihään lävistämäksi.
    .

    Reply
    • 18.10.2017 at 14:23
      Permalink

      Eiköhän se ole usa ja ydinaseet jotka israelia suojelee. Voihan nekin tietysti mieltää jumalaiseksi väliintuloksi jos on riittävän hullu. Ihan fiksua porukkaahan nuo juutalaiset kyllä on, mutta ottavat uskonnollisen hölynpölyn turhan tosissaan. Tosin suuriosa heistäkin on varmaan hyvinkin maallistunutta porukkaa.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.