Kansallismielisyyden isä aloittaa youtube-lähetykset

Suomessa kansallismielisyyttä ja maahanmuuttokriittisyyttä pitkään yksin umpihangessa eteenpäin puskenut Olavi Mäenpää on ilmoittanut Facebookissa aloittavansa Suomen historian julkisen perkaamisen youtube-kanavallaan.

Mäenpää kertoo, että ohjelman ensimmäinen osa lähetetään 22.6. torstaina kello 20.00. Lähetys on suora ja siihen voi osallistua kysymyksin numeroa 0505590119 käyttäen.



Mäenpää sanoo, että aikoo käydä läpi arkistonsa 1980-luvulta lähtien ketään säälimättä. Suomen poliittinen historia taidetaan kirjoittaa uudestaan, alkaen huomenna.

Löydät kanavan täältä: https://www.youtube.com/channel/UC8lsPr6wK4pU2stuggBPJ3g

 

4 thoughts on “Kansallismielisyyden isä aloittaa youtube-lähetykset

  • 22.6.2017 at 09:02
    Permalink

    No, kyllä kansallismielisyyden isä taisi elää hieman aikaisemmin, mutta on todella hyvä jos Olvi tuo julki kaiken sen minkä tietää. Nimittäin, rikokset ja rikolliset usein saavat jatkaa toimiaan jos asioita ei tuoda päivänvaloon eikä niistä tuomita.

    Hyvä Olavi, Erinomaista, Loistavaa!!

    Reply
  • 24.6.2017 at 06:22
    Permalink

    Petteri ”Petturi” Orpon tukija Olavi Mäenpää äänessä. Mies, joka avasi Suomen rajat matuille ja jota Mäenpää kannattaa!!! Voiko pahempaa takinkääntöä tehdä kansallismielisille, kuin mitä Olavi Mäenpää on tehnyt? Takki ympäri ja puukko vielä selkään kansallismielisille! Häpeä Olavi!

    Mäenpää puhuu muutenkin paskaa minkä kerkii. Hommafoorumilla on ”vähän” ”oiottu” näitä Mäenpään tuoreessa videossa sanomisia, ks.
    https://hommaforum.org/index.php/topic,112565.msg2664761.html#msg2664761

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.